autoks siis juba paljudele siinsetele tuttav 511TEK .
Kuna e30 koguaeg tahtnud siis sai ta vahetatud endale talveks ehitatud e36 vastu vahetatud. Alguses vaatama minnes oli küll selline tunne kas mul on seda autot ikka vaja(Nii läbi ho*ratud ja mäda)
ühe õhtu kodus mõtlesin ja ära ma ta siiski tõin.
nagu juba õeldud siis kere on omadega täiesti otsas, mootor lekib iganurga pealt õli jne jne.
Algne seis oli siis selline et pool sisu oli puudu, keskkonsool, tagaiste, taga aknalaud, sumps oli eest lahti tagant mingi suva klambriga kokku tõmmatud(jubedalt lärises), poolteljed olid täiesti läbi, differ undas, tagumised amordid läbi, amordi padjad lahti ja puruks, esisild läbi jnejne.
Aga räägime siis plaanidest, plaanis siis peale talve(niipalju kui seda veel tuleb) ajada masin garaasi kus alustada selle auto taastamisega.
tasapisi olen juba ka asju kokku ostnud(tagapaneel, küljekarbid, tagatiiva kaared+ osta veel vaja esipõll ja esimesed tiivad +teised asjad siis jooksval)
praguseks tehtud:
Uued rattalaagrid
esisillas kõik uued sarniirid
uus tagaamort + mõlemad amordi padjad
uued piduriklotsid
uued küünlad
uued mõlemad temp andurid
uus visco sidur
uus sidur
poolteljed + differ vahetatud
sisu kokku lapitud
ja kindlasti midagi veel..
autost siis praeguses seisus paar pilti ka ja eks üritan teemat ikka aegajalt uuendada.
tuleviku jaoks sai soetatud ka replica bbs veljed 16x9
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
tere, mõtlesin oma kärakst ka siia teema teha :).
autoks siis juba paljudele siinsetele tuttav 511TEK .
Kuna e30 koguaeg tahtnud siis sai ta vahetatud endale talveks ehitatud e36 vastu vahetatud. Alguses vaatama minnes oli küll selline tunne kas mul on seda autot ikka vaja(Nii läbi ho*ratud ja mäda)
ühe õhtu kodus mõtlesin ja ära ma ta siiski tõin.
nagu juba õeldud siis kere on omadega täiesti otsas, mootor lekib iganurga pealt õli jne jne.
Algne seis oli siis selline et pool sisu oli puudu, keskkonsool, tagaiste, taga aknalaud, sumps oli eest lahti tagant mingi suva klambriga kokku tõmmatud(jubedalt lärises), poolteljed olid täiesti läbi, differ undas, tagumised amordid läbi, amordi padjad lahti ja puruks, esisild läbi jnejne.
Aga räägime siis plaanidest, plaanis siis peale talve(niipalju kui seda veel tuleb) ajada masin garaasi kus alustada selle auto taastamisega.
tasapisi olen juba ka asju kokku ostnud(tagapaneel, küljekarbid, tagatiiva kaared+ osta veel vaja esipõll ja esimesed tiivad +teised asjad siis jooksval)
praguseks tehtud:
Uued rattalaagrid
esisillas kõik uued sarniirid
uus tagaamort + mõlemad amordi padjad
uued piduriklotsid
uued küünlad
uued mõlemad temp andurid
uus visco sidur
uus sidur
poolteljed + differ vahetatud
sisu kokku lapitud
ja kindlasti midagi veel..
autost siis praeguses seisus paar pilti ka ja eks üritan teemat ikka aegajalt uuendada.
tuleviku jaoks sai soetatud ka replica bbs veljed 16x9