Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud

Meil aia-ääres-tänaval , kui armas oli see , ...kus kasteheinas põlvini me lapsed jooksime.. :D

(Kalamajas vedeleb)

DSC_9592.JPG

Enam pole seda sääl.

Postitatud (muudetud)

eile nägin valget preface kupee e30 pärnu rimi juures sõitis mulle vastu ise olin matt musta e36-ga võtab keegi omaks?

Muudetud , muutis harcore
  • 4 nädalat hiljem...
Postitatud

Tallinnas TTÜ parklas oli näha punast FL sedaani X-i laienditega. Kas oli ka päris X - ei tea, ei jõudnud lähemalt kaema minna.

Postitatud

kelle valge pre-face kupee seisab papsaares ja siis sõitis üks pruunikat värvi sedaan k-rauta juurest mööda suunaga riia mnt poole.

Postitatud

Täna sai TTÜ-s käidud ja sealt vaadates oli näha kuidas treila peal oli üks roheline cabrio ilusate BBS velgedega, kellelt ära läks ja kellele läks? 

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud

Täna õnnestus Laagri Maksimarketi maa aluses parklas m3 näha. Halli värvi ja selline ilus prillikivi oli. Võttis kohe ohkama ja ümber auto tiirutama:)

Postitatud

Risto21 hõbedane hommikul ülemiste ees. Silm puhkas:) ise olin musta jimnyga seljataga sul pmst. Ja mustakal nägin seda musta sedaani, mil kuldsed mim-id ja aknaliistud. Pold ka viga :P

Postitatud (muudetud)

Päeval 11-12 vahel Pirita kandis fooritaga üks mattmust sedaan, suur E30 logo tagaklaasil.

Naine ütles, et bass mis sealt tuli pani ta kõrvalistme värisema :D

Tervitused sulle :):BMW:  :beer:

Muudetud , muutis matuuu
Postitatud

Pärnus annavad bemmivennad minna kövasti, mis siis et bussijaam ja sadu inimesi teeääres, iga teine bemm lasi fooritagant pääsedes end tühjaks. Kellegi valge e30 vilksas ka seal.

Postitatud

Täna punane cabrio mis oli madaldatud ja taga ikka korralikult laiad veljed Tammsaare teel veidi enne 11.00. Sõitsin 2 autot taga pool sinust. 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus