Hüppa postitusse

mmadis

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    45
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Kõik, mis mmadis postitas

  1. Kere nr vahetasin ise mõned aastad tagasi, autol oli 3 vin koodi kui soomest tõin ja arkis saadeti pikalt kui arvele tahtsin võtta. Tol hetkel tundus ainuke mõistlik lahendus vin koodid vahetada, kohe oli võtta ka touring ixi dokid. Muidu aus pill, sillad ja mootor väga head, kere ka suht ok, va tagaluuk . Vahekast ei toimi.
  2. Mina müüsin valge ixi, seda raha mis küsitakse pole kindlasti väärt. Ostja väitis, et taastab ja jätab endale, aga tundub, et on ikka tüüpiline rondiärikas.
  3. Mina müün, eelmine kord kui müüsin polnud tegu komplektse ja sõitva autoga. Hind foorumis 1500 mis on ka räägitav🙂
  4. Ostan m20b25 125kw aju, õhulugeja, summuti täispikkuses koos katiga hea kui oleks lambda ka koos pistikuga. radikas ja paisupaak.
  5. mmadis

    M: 325ix touring

    Mõned detailid eemaldatud aga kõik olemas. kere rahuldavas seisus aga vajab kindlasti üle värvimist. kapoti alt veidi põlenud aga midagi hullu pole ja käivitub. plokikaas remonditud, hammasrihm vahetatud, torukolle. esisillas kõik jubinad vahetatud(sarniirid, rooliotsad,kondid, stabika puksid, pooltelgedel uus määre ja kummid..) Dokid olemas. Asukoht: valgamaa Hind:1500 (paku hind) Kontakt: 56122518
  6. Osatn originaal suumuti lõpupüti, r6 mootorile.
  7. Aknalaud võib olla kõlari aukudega, kuigi ilma oleks parem. vedrud peavad olema r6le, coile võib ka pakkuda. 56122518 Madis
  8. Vean ka ennast kohale, kui tagasild alt ei kao, toimub ju pm kodu ukse ees. Nädal oli vaba aega, et autot korrastada, aga ei viitsinud isegi pesta autot. Vanaks hakkan vist jääma.
  9. mmadis

    Lobamokkade rubriik

    Kas ixi tagasild istub 1:1 320 kupeele? hakkan enda silda veits tuunima, viskaks ajutiselt ixi silla alla, koos diffrite ja juttudega.
  10. mmadis

    Kes, kus ja keda nägi

    Seal ma pesitsen jah.
  11. mmadis

    M:Turbo Hyundai H-1

    Võibolla sobib ideaalselt bmw mootorratta tubotamiseks , auto jaoks on see ikka väga väike.
  12. Pakkuge m52b28, m21, või m20b27 väntvõlli. 56122518
  13. mmadis

    325ix jõudu pole

    Ei, valge touring on
  14. mmadis

    325ix jõudu pole

    Tere. mootor peaks olema 2.5 ilma lambda ja katita Mure, et pill hakkab edasi käima alles 5000+ pöördel. peal oli mingisugune chipiga aju ja ilma kaaneta õhulugeja, seda ei suutnud tuvastada mille pealt pärit. sellega oli tühikäik 2000 nii külmalt kui soojalt, ja piiraja puudus viskasin teise mootori aju ja õhulugeja peale, sellega tühikäik külmalt 3000, kui soojaks käib siis tembeldab 500-1500. edasi ikka ei liigu. pm kui esimesega piirajasse lasta ja teine käik panna siis ei jõua lumel ratast ringi võtta. Vahel sureb lambist välja, käivitdes läheb kohe uuesti käima. jagaja kaas, rootor, küünlad tutikad. juhtmed korralikud(takistused ka mõõdetud). Kerel näha, et on varem turbokas olnud, cooleri toru augud lõigatud ja mingi õhuvõtu ava paremal pool. põder kellelt ostsin seletas, et varem oli turboga ja mootoril miskit tehtud, aga inimene kes ostmas käis ei jaga eriti mootoritest ja ei suutnud mulle tõlkida mis tehtud.
  15. Kahjuks olen autost ainult 2 pilti teinud Rohkem pole võimalik teha ka, panin garaasi kevadet ootama.
  16. Check paneeli kohaga, seisukord pole oluline. luuk võiks ilma läbiva roosteta olla. Madis 5612 2518
  17. mmadis

    K: Bauri tuvastamine

    Normaalsed inimesed seal soomes, ix touringule löödud ix kupee vin ja dokid ka kupee omad. Hea, et Kerdil selline teema olnud, sain kõvasti head nõu.
  18. mmadis

    Lobamokkade rubriik

    Kuna bauri teema kustutasin, lisan siia ühe pildi, et projekt pole unarusse jäänud
  19. mmadis

    Lobamokkade rubriik

    Kumb värv valida? ise ei suuda otsustada. originaal Lachssilber Metallic http://img163.imageshack.us/img163/5523/dsc3669h.jpg või Bronzitbeige Metallic http://euromedian.net/wp-content/uploads/2010/11/311.jpg
  20. mmadis

    Lobamokkade rubriik

    Keegi piduritorude pikkuseid oskab õelda? kupee 320 ilma absita.
  21. 1 must tsärk L suurus 1 helesinine tsärk M suurus 1 must lukuga pusa M suurus
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus