Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

kui liigub, siis mis hinnaklassis m teh 1 tagatiib on?

Eestis vist ei liigugi ja mujal on kirvehinnaga.

Endale ostsin Inglismaalt,peaks paari nädala pärast kohal olema

kes suudab öelda mis mõõdus kõlarid e30-l ees on?

või veel parem mis mõõdus kõlarid sinna asenduseks kõige paremini sobivad?

5 1/4" (13cm) 8)

oleks vaja aju tuvastust et mille aju on 3 realine ja kood pealt 0 261 200 380

Kas facelift kupeele sobiks pre-facelift sedaanilt võetud kroomliist, mis jookseb katuseäärt mööda esiakna alumisest nurgast tagaakna alumise nurgani ? :roll:

Juhtmestiku ümber tõstmine ? Kas tõesti peab kogu juhtmete puu vahetama kui teen vahetust 2.0 mootori to 2.5 :S Kõige hullem on just see tagumiste tulede süsteem. Sealt rooli alt saab küll palju pistikutega lahti. Kuid uste sees olev peegli süsteem jne on ka vaja tarida kaasa jube töö ikka :S

Või on selele lahendust ?

Juhtmestiku ümber tõstmine ? Kas tõesti peab kogu juhtmete puu vahetama kui teen vahetust 2.0 mootori to 2.5 :S Kõige hullem on just see tagumiste tulede süsteem. Sealt rooli alt saab küll palju pistikutega lahti. Kuid uste sees olev peegli süsteem jne on ka vaja tarida kaasa jube töö ikka :S

Või on selele lahendust ?

Mootorivahetuseks pead ikka ainult mootori juhtmestiku vahetama, autost ei pea midagi näppima.

imelik mul tuleb sealt kaitsme karbist kõik läbi ja muud moodi ei saa sealt midagi muuta kui kaitsme karbiga koos vahetama. See auto millelt mootiri võtan on oma mootori saanud E34 pealt.

Muretseda ei ole ju mõtet.

Tramaivõi, miks ma peaks muretsema, pigem ikka rõõmustades ju hangiks omale kirstukatte.

Lapsi ka enamus muretseb, mul oli küll igavesti vahva tehes ja saades ja ära tuues :D

Rohkem klemm sajale:P

siiderdaja

ps. varsti hakkan koduveini müüma :lol:

Kuskohas on selline asi nagu "Märgi foorumid loetuks" ? Pole veel leidnud icon_smile.gif

Signatuuril võiks ka 1 mingi väiksema suurusega pilt lubatud olla.

Muidu väga hea, annab kindlasti siin tegevust juurde :D

Kus kohast tsätis seda "blahblah tuli" & "blahblah lahkus" kinni saab keerata kui üldse saab? Muud nagu ei näegi peale nende teadete.

Kuskohas on selline asi nagu "Märgi foorumid loetuks" ? Pole veel leidnud icon_smile.gif

Signatuuril võiks ka 1 mingi väiksema suurusega pilt lubatud olla.

Muidu väga hea, annab kindlasti siin tegevust juurde :D

"Märgi foorumid loetuks" asub lehe all, RSS logo juures, vasakus ääres. See muudab KÕIK loetuks. Kui seda teha ei taha, siis on iga teema lehel, nupu "Alusta uut teemat" kõrval tekst "Märgi see foorum loetuks". Praegu on kõik teemade lugemised "andmebaasipõhised" ehk kui kogemata välja logid/akna kinni paned, siis uuesti sisse logides, on eelmised lugemata ikka lugemata. Seda saab teha ka küpsistepõhiseks, et kui logid välja, lähevad kõik loetuks, kuid eelmises foorumis oli paljudel sellega probleeme.

Tra kui keeruline.

Panin siin tina miskine aeg ja ma olen foorumi teistvärvi joonud-...-...-...-...-...-

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus