Hüppa postitusse

illukas

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    40
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis illukas postitas

  1. illukas

    Head muusikat autosse :)

    http://www.youtube.com/watch?v=vjPbubL4FXI
  2. illukas

    M: 316 FL sedaan 350 euri.

    Vabandan teemavälise möla eest, aga tühikäiku ei hoia ta ilmselt selle pärast: Mis iganes see hõbedane jama keset lõdvikut on, paistab see kangesti augu moodi.
  3. illukas

    M40B16 kaane ümbrus õline

    Kas see võib põhjustada ka esimest probleemi, et pressib õli kaane vahelt välja?
  4. Terv, Jäi silma, et klapikambri kaane ümbrus on kaunis niiske. ühtlasi tulemüüri poolsest otsast oli suisa õlitilgad kergelt paista. Selge see, et tihendi võiks ära vahetada, aga kas sellisel sümptomil võivad veel mingid sügavamad tagamaad olla? Teine natuke seostuv küsimus on ka. Nimelt mis otstarve on sellel vollal, mis tuleb kaane eespoolsest otsast ja jookseb gaasisiibri külge? Mu meelest peaks seal nagu jahutusvedelik sees olema, mis tuleb kaanest, käib siibri alt läbi ja jookseb tagasi plokki, aga kui ma volla lahti tõmbasin, oli see tuugalt valget smegmat täis nagu niiskete ilmadega ikka mootorisse tekib, aga jahutusvedelikku sealt ei tulnud. Tosooli vähe? õhk süsteemis? Jahutussärk umbes? (Termostaat sai vahetatud, tosool ka vahetatud, süsteem õhutatud. Mootor üle ei kuumene, salongi sooja tuleb.) -Ilmar
  5. illukas

    M10B18 töötab ebaühtlaselt

    Kütusekulu sellest jaburaks ei muutunud?
  6. Nevermind, rattad lähevad omal käiku. "Pakun vahetuseks 14" plekid, 4x100. Peal ühe talve sõitnud Master Nordic 4 naastud. Mustrit omajagu, naelu eriti pole. (Olid eelmine talv minu rulli all. Masin istus teel nagu naelutatult, aga müra oli päris korralik.) Saada PS'i oma number, kui pakub huvi."
  7. illukas

    M10B18 töötab ebaühtlaselt

    Lambda kalad peaks ainult sooja mootoriga välja tulema. Külmalt tema näitu ignoreeritakse. Seega kui külmalt jukerdab, ei saa lambda olla.
  8. Krt, see oli isegi ju kaks korda madalama hinnaga enne müügis. Huvitav kas autoga on siis selle hinnavahe eest miskit tehtud ka või sattus lihtsalt miski ärika kätte?
  9. illukas

    mure.e30.324d.kütusekulu

    See on normaalne ju ~20 aastat vana mootori kohta. (Sul vist tühik ka ei tööta. )
  10. http://www.auto24.ee/used/928909 -edit- Link ei tööta enam.
  11. illukas

    e30 m50b25 mootoriga mure

    Kui oleks pumbas asi, ei toimiks ta soojalt ka.
  12. illukas

    Lobamokkade rubriik

    Kus kohast tsätis seda "blahblah tuli" & "blahblah lahkus" kinni saab keerata kui üldse saab? Muud nagu ei näegi peale nende teadete.
  13. illukas

    E30-le amortisaatorid!?

    Eks ta kipub nii olema jah, et kõik on Monroe'st parem, aga krt minu käsi ei tõuse kallimaid ostma kui sõit kulgeb 95% mööda Tallinna suurepäraseid teid.
  14. illukas

    E30-le amortisaatorid!?

    Kui Tallinnas olmesõite teed, siis hoia raha kokku ja pane Monroe'd. Aasta tagasi lasin enda omale need alla kruttida ja praegu veel oma funktsiooni täidavad. Võrreldes algusajaga on õõtsumist juurde tulnud, aga kui mõnda sodiks ei sõida, kannatab ehk ühe aasta veel. (Olgu mainitud, et igapäeva sõit hõlmab männiku teed pidi liikumist. Kes teab, see teab.)
  15. illukas

    09.10.11 BMW varuosade laat

    5+ idee, oleksin tulija!
  16. Tallinnas tegijatele pakuks oma rulli põrandat keevitada. Kel aega ja huvi, võtke ühendust kas PS'itsi või 56999657.
  17. illukas

    Tahhokas mängib lolli.

    Enne ploki minema viskamist võiks ju jootekolviga kõik tinast ühendused korra üle käia (praod ära joota) ja lõpetuseks kummaski ploki ääres kaks vaskmutikat kõvasti kinni keerata. (Massi jaoks.)
  18. illukas

    M10B18 töötab ebaühtlaselt

    M40 teeb sama asja kui süütepool paar korda lombist vett sai. Pole ise jõudnud teise pooliga veel proovida, aga äkki ongi kala seal. Too plastikkaitse on äkki nn "Marten repeller" ehk nirgipeletaja? (Google räägib rohkem sellest.)
  19. illukas

    Lobamokkade rubriik

    Võib täitsa vedrudes asi olla, masin istub kahtlaselt madalal ka. Amordid said vahetatud vähem kui 10k kilomeetrit tagasi, vedrud on teadmata vanuses. Aga sillaregulaarijat soovitada, keegi?
  20. illukas

    Lobamokkade rubriik

    Oskab keegi oma kogemuste põhjal soovitada ühte ässa kohta, kus esisild lasta ära reguleerida. Tarvis oleks ka asjatundja pilguga üle vaadata mõlemad sillad ja lollile selgeks teha, miks rattad lääpas on.
  21. illukas

    O: katalüsaatoreid

    Meeldis, et sait on põhjalik. Ei meeldinud vigane eestikeelne tõlge. Vast mõne viielise gümnaasiumi õpilase ikka leiate, kes 25 eest grammatika ja sõnastuse vead korda teeb. -edit- Seekord ühtegi katti müüa kahjuks pole.
  22. Kas touringule viisakat laepolstrit leiab? -edit- Korralikest peeglitest ka ära ei ütleks, vast mäletad, mis näkatsid punasel touringul küljes olid.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus