Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Seda touringut olen natuke remontinud ja sai uuritud põhjalikult. Sai nukkvõll,nookurid ja klapisääretihendid vahetatud.

Natuke huumorit ka, tuleb välja et 1990 tuli üleminek prelt flile 😂 

Facebookis müügis olev e30 sedaan

IMG_3672.PNG

IMG_3673.PNG

IMG_3674.PNG

Eix.sinu vana 318 ju 😁 Aga sinul seal kùll polnud pre tagapòllega 😁😁 See auto on ikka palju ilma ja tegemisi làbi elanud. 

Huvitav mis kapotist saanud on?? Mûûsin tolle koos 320i sinise kupee kerega masinaga kuhugi pàrnumaale. 

Ùks tegemist vajav vinge e30 fb pakkuda. Taga tiiva àared läbi ja eest alt tiiva nurgad jne.. muidu vinge pre kupee. Originaal pronks klaasi ringiga. 

Hinda kùsis 4000€ aga eelistab vahetust.

Screenshot_20171118-193801.png

Kas see mitte monda aega tagasi atleast 2k odavam polnd? tiivad olid samuti kehvad ja see küljedisain kuidagi tuttav.Muidugi polnd coile ja velgi ka.

Muudetud , muutis Max.

Oki. Number tundus sama nagu su punasel oli,aga to ei jàànud pòllu peal vist ellu kui màletan õieti?? 

Segadusse ajavad need pildid! 😁

Muudetud , muutis extreme327

Neid kleepse on palju olnud, kui saad kätte mõne omaaegse lisavarustuse kataloogi siis sealt on neid variante võimalik ka näha. Väga sarnased on variandile nr. 4, ei ütle et samad on kindlapeale.

24279963.jpg

Ma alles uurisin neid bmwfansis, näitas küll mu arust neid kleepse seal. Muidugi seal need pildid ei pruugi minna kokku reaalsete asjadega, aga midagi näitab

Screenshot_20171120-010517.png

26.4.2017 kell 22:36, eix22 ütles:

See on ju 318, see ring pole originaalist ja sumpa samuti.ring ise ei pruugi ka originaal olla vaid klaasplast.

M tehnikud on alati shadowlined ja kerevärvi stangedega, samuti autod saavad olla kindlat värvi- must, hall jne...beezi mäletamistmööda polnud nimekirjas.

Margo peab vist seda silmas :D Hea mälu mehel.

Aga kas mitte ei kehti kerevärvi stangede jutt tehasest paigaldatud M-Techniku korral? Müüdi ju neid komplekte ilmselt ka eraldi, paigaldusjuhendeid poleks muidu ju vaja?images?q=tbn:ANd9GcRYOOpMODw7jSv56xskMKr

Sain aru, et sellele vihjab. Temaga sel teemal niisama ka räägitud, kuna tahab omale panna seda ringi.

Mul ka se raamat olemas. Seal on pildil mitu asja vastuolus. M-tehnikut pandi 325i ainult (hilisema pre puhul), millel õliradikas ja udukad standardis , pildil kõik stangeavad kinnised. See kas tellitud pill või alla septembri 1985a auto ,mil olid "teised seadused".

Seda ju räägin ka igalpool, et alla 85 pillid on teine maailm.

Enne 325i oli e30 lipulaev 323i, millele tõenäoliselt ka seda ringi pandi.Paraku on ka 323i standardvarustuses esimesed udutuled. Sellist "lisa" ka pole neil nagu foglight deleting , nagu näiteks mudelitunnuse või tagalipi deleting on lisadelistis kirjas :)

Loetud päevade pärast saan ilmselt targemaks ja täpsustada.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus