Kõik, mis GTA postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Jah oli õhtul, peale kaheksat. Seda kas on päris IX või ainult selle laienditega pill vähemalt mina kaugelt ära ei ütle
-
Kes, kus ja keda nägi
Eile Pärnu rannas valge FL sedaan IX laiendite, MT2 replica põllelisa ja kuldse keskosaga vist 17" RS-i replicatega. Keegi foorumist? Numbrimärki pähe ei õppind, ei tea
-
M20 jätab vahele
Uued küünlad soovitaks NGK ZGR5A Peavad kenasti, teine alternatiiv on Bosch WCLR8+ mis peaks ka OEM kvaliteet olema. Aga korra olen neid proovinud ja miskipärast läksid jube kähku tahmaseks. Panin asemele mainitud NGK-d ja probleem kadus.
-
O: E30 pre-fl varuosi (pruun küljeklaas, taga stabikas, 15" BBS veljed)
Kasutatud antennid on kehvas seisus, lisaks mingeid juppe puudu enamasti - oma kogemusest räägin, üks jutumees müüs mulle kolmandiku uue hinnaga katkise antenni millel lisaks ka antennikaabel puudu oli. Eixi abiga sain tutika, komplektis kõik paigalduseks vajalik k.a. antennijuhe. Tiivakinnituse disain on küll muutunud aga kasutajasõbralikumaks ja likvideeritud on detail mille pärast vanad antennid mahavõtmisel enamasti katki lähevad - väline kinnitusmutri rõngas.
-
O:e30 cabrio kere
Mis siis? Baur on kasutaja buumer käes, kindlasti on ta nõus asja arutama.
-
M: e30 diffreid ,veovõllid
Kui te hindadega kursis olete, siis äkki panete need müüdavatele asjadele juurde ka? Ostjad tahaks kindla peale mingit pidepunkti, et nad end liiga lolliks ka ei teeks. Edu müügiga!
-
Head muusikat autosse :)
Acid house, rave ja techno, kes neid suudaks lahuta. Ühiseks liitja on kõigil aga ajalooliselt ecstasy kütus ca 1988 natuke hilisem, 1995 1992
-
316i '89 - KUUL
Ära põe, küll sa leiad need istmed Hoia silmad lahti ja küsi lisapilte autodest mida osadeks müüakse. Tasub koguda ka mõni sama tooni tagaiste kui leiad, saab ka viia õmblejale riidesiile, küll midagi kokku traageldatakse. Siledat autot on hea vaadata, eriti tore et omanik pöörab rõhku hooldusele ja olemasoleva hoidmisele. Paremat ei oska selline vanake tahtagi.
-
320i 92 kW sedaan ’84 - Priitv01
Ilus auto Küllalt soliidne aastakäik, foorumis väga pole enam nii vanu. Ma teeks väljamineku ja ostaks uued tihendi kiilud ja teleskoopantenni. Siis oleks ikka päris värske juba Tiib meeldib ka, period correct niiöelda
-
Lobamokkade rubriik
iS igal juhul, sel olid tagumised kettad standardis ja sellega kaasnes ka Abs. Kõigil touringutel ka sama lugu, ning 325i(X)-l. Muudel mudelitel lisa, tekke aasta jään võlgu.
-
318i touring (1.8iS) '91 - Rasmus
Juhiuksel on lukk nahkas nagunii. Saab remontida uue varuosaga. Otsi mu teemat mõni leht tagasi tegelesin sellega. See, et kinni paneb aga lahti ei tee või vastupidi on otsene vihje murdunud hoobadele trumli taga, mis peaks mikrolülitit vajutama.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Ca. 150 öiro eest saab tutnoid depo blackid ebayst Pole originaalid aga uus asi on uus asi. Võibolla pole xenoneid vajagi. Päris usutavad MHW repliigid saab ise valmistada, vaja on kaks paari orig tulesid ära lõhkuda. Ühtedelt klaasid, teistelt sisu. Sisu vaja strateegilistest kohtadest mustaks värvida ja hermetsiga kokku, olemas.
-
316i kupee 1.8is '90
Mul oli läikega toonklaas, tume. Sobis küll. Aga, saan ma aru et numbrialust ära ei võtnud värvimise käigus kordagi? Kaks kruvi, kaks tüüblit. Enamasti on kinnitusaugud kolm numbrit suuremaks roostetanud ja mingi tahtejõud veel hoiab seda majandust küljes. Vesi pagassis lisaks veel. Ka kobedamatel keredel on seal roostealged ja tasub peale passida et miskit idanema ei hakkaks.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mdea, vaatasin seda kuulutust ka feissis. Kuidagi kahetise tunde jätab - jah pildid on ilusad, aga. Punane värv aga pildistatud märjalt - pleekinud ta on, eksole, ja selle vastu ravi kahjuks puudub peale ülevärvi. Istmete peal mingid turu katted - ilmselt tüüpiliselt räbaldunud. Esipõll kõver, ja need replica veljed ei oma minumeelest küll sellist väärtust et müügihinda peaksid mõjutama, ei kujuta ette palju nende arvelt tingida saaks. Ehk minumeelest on selles hinnas pea poole jagu õhku. Vahet pole aga samas oli kuulutuse all niipalju jagamisi ja laike et imelik hakkas Osta ei kavatse, lihtsalt vigisen nagu kombeks.
-
BMW 320i (2.5) '90 - Anto
4.10 ilmselt, kui ülejäänud auto passijärgse 320i tehnika peale jäänud on.
-
Head muusikat autosse :)
Sul mängis see lugu ka autos Jäi meelde, kuna mul paar ise põletatud 15a vana reliikviat kaasas koguaeg ja aegajalt tuletan meelde ka mis seal leidub. A mõni värskem lugu ka:
-
325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
Saan õigesti aru, et põll hakkab ette mahtuma nii, et orig. pidurijahutus, udukad jne jääb alles kõik ja midagi ei lõiguta? See oleks küll äge Tavaliselt ikka midagi kuskilt punnitab või läigib vastu.
-
324DA '87 - krislinB
Ette on rohkem madaldust vaja! Või siis tagant kõrgemaks/ bump stopid vahele. Muidu kauba ja kundede veol on nokk väga lennus.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Kas tagaluuk on ainus mis eelmise kere pealt käiku läheb?
-
318i kupee ´88 - Eff
Difrisse 1,7 liitrit 75W90 või 80W90 GL-5 (Typ188) ja 0,9l (Typ168) Käigukasti kas 70 või 80W80-90 GL-4 , või ATF kui tootja on seda soovitanud. Kogust ei tea 240-l. Kui kriitikat tohib teha siis mustad neerud mulle ei meeldi üldse See selleks, maitse on isiklik. A värskelt mustaks värvitud neerud koos pleekinud iluvõredega on juba klass edasi, must nagu muki nina keskel, no torkab silma, vabandust. Et kas neid ei saaks värskendada, üle värvida või mingi keemiaga hõõruda?
-
E36 roolilati install DIY
Kusjuures, on õpetus kuidas kasutada Corsa C kardaani. Ise proovinud pole nii et ei oska kommenteerida, tegu parempoolsete roolidega autodega ka ju: http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Corsa_Steering_Linkage
- O/V: helehalli salongi detaile
- O: lisakellade alus / konsool
-
O: Hartge, Zender, ACS põllelisasid FL kerele
Up
-
318i touring (1.8iS) '91 - Rasmus
Mõõda ka orig. poldi pikkus velje küljes igaks juhuks ja tee siis valik. Osadel velgedel on poldipesa paksem, osadel õhem.