Hüppa postitusse

JaanisK

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    86
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    20

JaanisK päevavõit oli viimati 18. mai 2017

JaanisK sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

2 jälgijat

Profiili info

  • Minu autod
    F11 520d '11; E30 318T'83; 1502 '74; 1600-2'66; 320 '37

Hiljutised profiili külastajad

1 623 profiili vaatamist

Kasutaja JaanisK saavutused

Entusiast

Entusiast (6/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Väga populaarne Harv
  • Esimene nädal tehtud

Hiljutised märgid

165

Reputatsioon

  1. Keegi on kunagi originaalid vahetanud fiiberjuppide vastu. Teeks tagurpidi swapi nüüd ja tagasi originaaliks.
  2. JaanisK

    M: E30 316 kupee

    Ehk müüb see "petupilt" paremini. Terve foorum ja internet selliseid täis.
  3. JaanisK

    Lobamokkade rubriik

    Olen jah siiani tehnika otsinguil. On garaazis üks 323 komplektse tehnikaga seismas, aga seda on patt lammutada, kuna tegemist ikkagi nostalgilist väärtust omava 2000 aastate alguse tuuninguga. Las säilib sellisena.
  4. JaanisK

    M: E30 316 kupee

    Müüa e30 facelift kupee. Hind 4000€ Saabub Eesti ca 2 nädal pärast. Tehnika heas korras, ülevaatus 01/2021. Hooldusraamat täidetud, viimased sissekanded tehtud eelmise omaniku poolt. Niipalju, kui autot säilinud, on see originaal. Roostet leidub, seda on peidetud parandusvärviga. Muus osas ütlevad vast pildid rohkem kui see tühi jutt siin.
  5. Osatan siis pealkirjas märgitud mootori koos käigukasti, kardaani ja juhtmestikuga. Eelistatud on kogu kapotialune koos radiaatori, paisupaagi ja kõige muu sinna juurde kuuluvaga.
  6. JaanisK

    M: E30 baur

    No e24le on just UM-i poolt see dokument väljastatud.
  7. JaanisK

    M: E30 baur

    Lähed autoga United Motorsisse, kus väljastavad selle kohta paberi, et millisena see auto tehasest tulnud on. Midagi muud keerulist polegi.
  8. JaanisK

    M: E30 baur

    Kui ma viitsin, siis ilmselt võtan selle tee ette, et ta saab 323na arvele. Tuleb lihtsalt ära tõestada, et see on vin koodi järgi 323 baur. E24-ga tegin juba sama asja. Kuigi oli samamoodi Soomes topelt vin koodiga ja arvel üldse e12 525na, siis 3,5 aastat dokumentidega jagelemist ja saab arvele küll. Sama ajaga saad oma projektiauto ka ilusti valmis, kui lõpuks Maanteeametisse passi järgi lähed. E24 sain arvele lõpuks 630CS-ina, nii nagu ta tehasest tuli. 3.0 bensiinimootor ja 136kw. Ainuke viga mis nad tegid oli aastaarv. Passi oleks pidanud minema 1978, kirja läks aga 1975(e12 oma) ja mul ei olnud soovi veel 3 aastat oodata, et nad selle valmimistähtaja üle kontrolliksid. Passi läks kannu peale löödud vin, mis on vale, aga lisamärkusena läks kirja kere vin, mis on õige. Ehk tehakse nii nagu heaks arvatakse.
  9. JaanisK

    M: E30 baur

    Teen siin foorumimeestele ka müügikuulutuse. Kõik ei kasuta facebooki. Siin ka parem hind. 4000€ Auto seisnud kuivas garaazis alates 2015 aasta suvest. Pole siiani jõudnud tegeleda, siis ilmselt ei jõua ka edaspidi. Asub Märjamaal. Ilmselt ei käivitu, jagajaga oli mingi mure. - Kui tekib huviline, parandan kiirelt selle asja. Soome dokumendid, originaalis 323, aga seal pandud vahele 1.8 ja löödud peale ka teine vin kood. Sees originaal recarod, mis vajavad muidugi korralikku uuenduskuuri. Kaasa uus katus.
  10. E30 foorumiliikmetele dünopingi kasutus -10% *Võimususe mõõtmine 1-5 tõmmet 50€ *Dünopingi kasutus seadistamiseks 50€/h *Hind sisaldab vaid pingi operaatorit. Seadistamise teenus kokkuleppel. Pingi rent sisaldab Innovate WB kasutust, soovi korral andmete logi ning jõukõvera väljaprinti. Aja broneerimine hetkel läbi facebooki või emailil order@badassparts.ee Pingi asukoht: Läänemaa, Taebla alevik, Kaalujaama tee. Waze kasutajad leiavad õige tee otsingusõna Badassparts Estonia kasutusel. Antud videos E21 ja punane E30 minu juures seadesse pandud.
  11. JaanisK

    Lobamokkade rubriik

    Keegi tulistab puusalt ehk. Kas pre 325 ix käigukast istub fl 325ix külge? Nii, et vahekast ja muud asjad jäävad facelifti omad.
  12. HSD monopro hinnaklass jääb 800€ +KM. Saadavust Euroopas pean uurima. Driftworks on nende coilide peamine tarnija ja nad on überaeglased uute toodete saadavuse osas. Telefoni numbrit ei ole sellepärast, et tegelen kõigega põhitöö kõrvalt õhtusel ajal. Meilidele vastan igal õhtul. Foorumites niipalju kui jõuan. Pigem eelistan emaili, sest seal kogu info ühes kohas. Konkreetsed pakkumised, mitte tühi loba.
  13. Mina ka juba rohkem kui 6 kuud Aeromotorsi klient. Kaup tuleb ülikiirelt ja siiani pole pidanud pettuma. Leiavad kõike, mida vaja. Ka minu ulme projektide juures on suutnud varuosad välja võluda. Alates suzuki jimmy pidurivõimendist kuni 2jz gte mootoriosadeni. Ja muidugi rullika juppe on sealt tulnud kastide viisi.
  14. 2 komplekti pukse taas laos olemas. Lisaks diffripukse 5 tk.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus