Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud

Laupäeval (09.04) Pärnus Port Arturi parklas roheline madal kupee, siis vist üks punane e30 ning siis warsteineri rallikleepsudes kupee. Kuna suund oli sama, hüppasin neljandaks rivi lõppu. Sai sõidetud niimoodi tüki head maad läbi linna - 4 rulli järjest. Awsome :P

• Meeldib 1
Postitatud

Täna sai siis kahte masinat nähtud linnapildis, mida varasemalt pole vist märganud.

Hommikul Järvevana - Tammsaare teel.

11.03.16_9.56.jpg

Ning õhtul sai korraks nähtud Järvevanal sõitmas eelmisel lehel mainitud neoon rohelist masinat.

Postitatud (muudetud)

Laupäeval kruiisis üks ilus must kupee Tartus. Azevid olid all (ei olnud siimp). Viskasin veel cabriost käppa ka. On klubiline? 

Muudetud , muutis Vengerfeldt
  • 2 nädalat hiljem...
Postitatud

Pill veidi porine ja pole täiesti ära lakutud aga olin jh mina. 

Kuna istusin õues siis kuulsin su masina juba kaugelt ära.  Päris tummiselt käis 

• Meeldib 1
Postitatud
11.4.2016 kell 7:35, tim1 ütles:

Laupäeval (09.04) Pärnus Port Arturi parklas roheline madal kupee, siis vist üks punane e30 ning siis warsteineri rallikleepsudes kupee. Kuna suund oli sama, hüppasin neljandaks rivi lõppu. Sai sõidetud niimoodi tüki head maad läbi linna - 4 rulli järjest. Awsome :P

Ma olin rohelisega, sõber punasega ja sõbranna ix'ga :)

• Meeldib 4
Postitatud (muudetud)

Ma tänan, ma tänan! Eks on vaeva ka nähtud, et kõik käredalt toimiks ning edasi liiguks :D

Muudetud , muutis andreas

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus