Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 5 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
comment_143148

Õhtust kaaskannatajad. Mure siis mu talvebängeriga. E46 2.8 142kw.

Käima laheb poolest pöördest, aga vot soojenedes hakkab tsirkus pihta, pöörded koiguvad nagu ameerika mäed. Vahepeal sureb isegi välja. Töösoojaks minnes käib kui antsu viiul, mitte yhtegi probleemi.

Kellelgi ideid mida veel surkida?

Ossiga sai vända andur vaadatud, tootab

Molemad lambdad tootavad.

Temp andur kontrollitud.

Uued küünlad

Diagnost vigu ei naita

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
comment_144972

Nonii madalduskunnid, äkki jagate kogemusi, huvitavad just madaldusvedru teemad unikatel, kes kui palju alla lasi ja kuidas auto istuma jäi, ning kas ka vedrutootjatel on vahet? Endale panin 60/40 r4 variandi ja tagumine ots vajus liiga koopasse ning eest tahaks nagu veel madalamaks saada.

comment_144973

Mul jääb pm uus komplekt üle uuel nädalal. max 200km all olnud. Samuti 60/40

Kuidas touringu all jäävad? ei oska öelda. Kupee all kena. Vedrudel koodid peal,aga need väga ei ütle google abiga miskit. Pigem proovimise teema. 

325ix touringu alla sai paigaldatud mingi madaldus. vajus samuti tagaosa liiga koopasse.Hiljem Eix lisas miskid 20mm kõrgendused. siis jäi idekas. 

20220324_174211-01.jpeg

20211026_162608-01.jpeg

Muudetud , muutis extreme327

• 3 nädalat hiljem...
comment_145067

Heips, kuna fb mingit normaalset vastust vms ei tulnud, äkki on siin suurem lootus.

nimelt kas siin leidub isikut, kes teab rulle peast läbi ja lõhki ning on nõus tulema mulle keila kanti garaazi ja näpuga näitama, kus peaks kere juhtmestik jooksma? Muidugi vaeva tasun ka ära.

• 2 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus