Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
comment_140332

Üldine konsensus, kui madaldab rohkem kui 20mm peaks lühema käiguga amort ka olema. 

Isiklikult ca. 40000 km läbinud kõige odavama JOM 60/40 komplektiga (touringu komplekt sedaanil tegelikult kuna sedaani 60/55 komplektiga lihtsalt lohises mööda maad tagaosaga kui vähegi keegi taga istus). Maksis vist 160€ kogu sett ja selle raha eest ma ei tea, patt justkui viriseda. Veidi ehk liialt jäik aga samas täiesti sõidetav.

comment_140371

Pole mõtet koopiaid voolida. Pane kitsam rehv 14 tollisele originaalveljele. Läheb paremini kerima ja odavam rehvi põletada. Lisaks säilivad originaalkoopad. Ma olen kuulnud, et enne põletamist tuleks veel 4 atsi rõhku rehvi panna, siis jällegi lihtsam ketsi teha. :memeLol:

Muudetud , muutis TrvP

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus