Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_119027
6/7/2017 kell 23:42, sass ütles:

Nuppu keerates tuleb mingi koormus taha aga puhuma ei hakka.käib klõps ja koormus kaob.

Kas kellegil on pakkuda takistiplokki?

Seekord oli mootor lihtsalt kinni jäänud,moosi vahele ja korras.

Muudetud , muutis sass

comment_119177

Tee maanteeametile avaldus, ega muudmoodi teada ei saa. Kaalule saadetakse sind tõenäoliselt nii kui nii, aga sul ei tohiks kasludega selliseid probleeme tekkida nagu mul oli, kuna tehasest on r6.

Kui ma nüüd õigest aru sain, siis 30% rohkem jõudu, 20% rohkem töömahtu ja 10% rohkem massi, kehtib ainult nende autode puhul, millel tehasest ainult üht mootori varianti pakutakse. Ma ei tea mida muude autode puhul arvestatakse. Igal juhul nende numbrite järgi ei saa 3,5 kuidagi arvele. 

Mina kirjutasin avalduse(mootoritüübi ja vin koodiga, kust mootor pärit), nende nõudmisel kaalutõendi ja siis sain loa minna ümberehitatud sõiduk arvele võtta. Arkis kontrolliti sõiduki tehnonõuetele vastavus, aga mootori numbrit reaalselt keegi ei vaadanud.

• 2 nädalat hiljem...
comment_119803

@vunts88 Nagu vestlesime ja asjaoludest selgus, arvatavasti käsipumba membraan väsinud. Vaheta see e34 2.4td kütusefiltrijala vastu. Ühtlasi vaheta ka õhu- ja kütusefilter ära. Tallinna kandis toimetab @Toivoku ja ehk saab selle vahetusel sind abistada. Nagu olen aru saanud, siis tal endal ka 2.4TD olemas/ olnud.

Muudetud , muutis TrvP

comment_119822
7 tundi tagasi, TrvP ütles:

@vunts88 Nagu vestlesime ja asjaoludest selgus, arvatavasti käsipumba membraan väsinud. Vaheta see e34 2.4td kütusefiltrijala vastu. Ühtlasi vaheta ka õhu- ja kütusefilter ära. Tallinna kandis toimetab @Toivoku ja ehk saab selle vahetusel sind abistada. Nagu olen aru saanud, siis tal endal ka 2.4TD olemas/ olnud.

ju tead sa natukene rohkem kui mina, aga vaevalt nendest mullidest nüüd pealevoolu juures mingi eriline probleem on. pigem pumba endaga miskit.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus