Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Soovitatud postitused

Postitatud

Jama raisk. "Hea korras" mootor mis rulliga kaasa tuli on peetis. Kepsu saaled ära ja klapid pees. Kes aitab välja uue mootoriga. Tulen kasvõi kohe järgi. PS! Asukoht Tallinn. 58194696. Saab kätte kasvõi öösel ja jube kiire on ka :)

Postitatud (muudetud)

Mu vend ostis oma autole originaalid, saab neid küll.

Ma jätaks alles ainult mingeid ukse või luuke, kui need OK on.

Muudetud , muutis oo7
Postitatud

Tiivakaared/koopad lõika raudselt välja, sisekoopad oleks eriti nõutud kraam. See et keegi kunagi a osana sai, ei tähenda et homme enam saab , lisaks muidugi ka hind.

Postitatud

Jutt käib nn väikse kompu kohta,ostsin "uue" kuna eelmisel jooksis ekraan laiali,nüüd krt sama jama.saab seda viga ka kuidagi remontida või pean jälle kolmanda ostma?

Postitatud

H2 ja UM.Minu teada ainult.Mina ostsin 3 a tagasi siis maksid ylle 40 eur 2tk Um. H2 saad aga praegu 12,61 tk.

V'alja n'aevad siis sellised alguses :rolleyes: .325I_M-TECHNIK_006.jpg

kood on siin siis

325I_M-TECHNIK_008.jpg

Postitatud

Keegi oskab head nõu anda e30-ne katuseplekilt rooste eemaldamisel?  Ussitab katuseluugi servad ( see allakeeratud plekk) ja üldiselt seestpoolt polstri alt katus roostetäppe täis. On juba pealtpoolt näha et mõnest kohast on rooste  plekist läbi tunginud.

Mõistlikud variandid oleks? Vahetada plekk koos luugiosaga?  On see ohutult teostatav?  Või hakata neid kahjustatud kohti eraldi lappima?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus