Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

streetrace foorumist või kuskilt võis veel lugeda, et auto24 kuulutus ja ei ühtegi kõnet ega mingit huvi automüügi kuulutuse vastu kui asukohaks oli ida-virumaa vms. Kuid kui asukohaks tallinn, et siis kohe tuli kõnesi ja vähem kui nädalaga oli auto müüdud...

Ah tüüpiline... Üks enne lendas turja, et temal läheb transport nii kalliks. Nagu see oleks minu mure vms...

0105647877fed69.jpg

kunagi käisin tallinnast iisakule bussiga ühte e34 touringut ostmas,mõnus kodumaa ekskursioon,õnneks ei pidanud ka kaubaga pettuma või ei tahtnud pettuda :D

Kellegil infot pole ühe bmw e36 kohta?? Tumedamat värvi vms must. Liigub tallinnas. Nr märk on 832TEK

Arkist küsides omaniku kohta.auto edasi müüdud ostu müügi lepinguga mitu korda.

Asi selles et sõitis vähe otsa tuttava autole.ehk kellegil on infot auto hetke omaniku kohta.

Ma olen ka sõitnud tallinnast räpinasse ehk siis umbes 500 km kokku, autot vaatama ja suure pettumusega kohale jõudnud kuna auto pole vastanud kirjeldustele ja jutule, aga mis teha. Vahel ikka juhtub :D ja praegu sellele mõeldes siis oligi hea, et ei ostnud :D

Muudetud , muutis Magnus

Nagu Eix paar lehte tagasi ütles, siis ma sõitsin 1600km ja avastasin et paras peldik oli(pildilt libe), samas kaido müüb avariilist, nii et milles kühvel :)

Alkohol ei peleta külma tegelikult vaid tekitab seda :D

Siis tuleb seni võtta kuni soe hakkab... või kui soe ei hakka, tuleb võtta kuni külmast täitsa pohhui on :D:beer:

Ikka istun. Seismine on häiritud kergelt. :D ja mis sa hädaga teed kui uni silma tikub...

Siin kohal meenuvad kadunud vanaisa targad sõnad: "Külma ilmaga joomine on nagu külma ilmaga püksi kusemine, seni kuni liigutad on soe!"

Oskab keegi öelda miks ma androidiga müügiteemade ja muid allpool olevaid rubriike ei näe???

Sai pandud ka eelnevalt heade lugude alla.. Aga sobib päevakorras siia ka :)
Sõber siis proovis käppa kogu produkti loomisel.. 

http://www.youtube.com/watch?v=BbwboadvmSE

Maailm on kole ja paha- talvepeale 2h jäärada on ilmselgelt liiga vähe ja siis tuleb mingi tüüp karaoket laulma kellel elevants kõrvapeal trampind.

Grimesil hea meel kindlasti- kuna hea muusika teemas vastukaja puudus siis pidi siia ka panema ja reageeringut kamaluga kohe.

Ma lihtsalt avaldan oma arvamust siin nagu RaulA ja Grimes :D

Või hakatakse siin nüüd ahistama kui julged üelda, et pole eesmärgiks nädalas vähemalt 2 liitrit kanget alkoholi tarbida  nagu peded ahistavad heteroseksuaalsete maailmavaadete pooldajaid? http://www.decivitate.ee/?news_id=2124

Oh ära muretse, ei ahista, hoiatamata pasunasse ära kohe... :D Sa vähemalt niipaljugi sõitnud, ma pole see hooaeg kordagi jäärajal olnud. Ja kui keegi on kutsunud enda omaga proovima, siis alati väljakutsed vahele tulnud.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus