Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ega M40B18 mootorit ei ole vist mõtet üritada müüa vaid lihtsam otse vanarauda viia?

Mootor kus klapid peas käinud ja saale ka õlirõhku vist ei hoidnud....

Peale karteripõhja?

Karteripõhi,küünlajuhtmed/jagajakaas, kui on korralikud.Starter/genekas,väntvõlli andur.Need jubinad olen suutnud m40 puhul suht kiirelt rahaks teha..Muud kama suht jääbki müüma

Vaevalt, et M40 mootoritel enam korraliku nukka leiab, eks  kindlasti on leiab mõnel, aga  see peab  ikka eriline  loom olema, kes    kommirahaga  selle   ära annab :D

Kasutaja  KunoT  vist  kunagi paigaldas  M40 motole   M43  nukkvõlli,  kui mul  õieti meeles,   ta  kirjutas  sellest kunagi  siin  samas  foorumis.

Kellelt ma saan lõpuks pre faceliftile tagastange??????
Vastu pakun raha,facelifti tagastange või esipõlle.

Kellelt ma saan lõpuks pre faceliftile tagastange??????

Vastu pakun raha,facelifti tagastange või esipõlle.

Bvaruosana kroom stange iö ma liistuta 200euri on kesk osa ja otsad kokku

ongi nh :( sain ix sumpsi valmis lastud keevitada ja tahtsi jutukas suure jutuna selles rääkida,ikkagi 3´tolli sumps ju :D

aga ei saagi nüüd sisse jutukasse :S 4 inimest ja jutukas täis :D varem oli 12 jne siis aga ruumi küll :D

Muudetud , muutis extreme327

Tegelt suht koblakase viskab, algul sai jutukasse rahvast normaalselt, ja järsku enam ei saa foorumis üks mode, kes ka jutukas

......

Foorumi jututoas on ajutiselt piirang - 5 kasutajat korraga. Põhjuseks on litsentsi aegumine.

Litsentsi uuendamine toimub esimesel võimalusel.

Parandan: et kedagi rohkem segadusse mitte ajada, on jututuba kõigile suletud.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus