Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,2m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tegelen jah aga saalesid saab alles esmaspäevaks :D . Naine reisil ja saab garaazis rahulikult toimetada. Nagu puhkus või nii.

Minu vanad Alpina veljed on jõudnud ühe väga ilusa auto alla  :)

10519530_686889868062736_402608450309019

10563107_686891898062533_801760017309795

Muudetud , muutis m20b20

Mis juppe on mõtekas rullist alles jätta kui kere vanarauda viin ? Tiiva kaared vist erladi maja lõikama, kuna vajaminev kaup

Aga kui ikka on korralikud tükid. Osta saab ju vist aint b osa ? Kuigi jh väga viitsimust ei ole lõigata. Healjuhul katuse pleki lõigan igaksjuhuks maha.

Mu vend ostis oma autole originaalid, saab neid küll.

Ma jätaks alles ainult mingeid ukse või luuke, kui need OK on.

Muudetud , muutis oo7

Jutt käib nn väikse kompu kohta,ostsin "uue" kuna eelmisel jooksis ekraan laiali,nüüd krt sama jama.saab seda viga ka kuidagi remontida või pean jälle kolmanda ostma?

H2 ja UM.Minu teada ainult.Mina ostsin 3 a tagasi siis maksid ylle 40 eur 2tk Um. H2 saad aga praegu 12,61 tk.

V'alja n'aevad siis sellised alguses :rolleyes: .325I_M-TECHNIK_006.jpg

kood on siin siis

325I_M-TECHNIK_008.jpg

Keegi oskab head nõu anda e30-ne katuseplekilt rooste eemaldamisel?  Ussitab katuseluugi servad ( see allakeeratud plekk) ja üldiselt seestpoolt polstri alt katus roostetäppe täis. On juba pealtpoolt näha et mõnest kohast on rooste  plekist läbi tunginud.

Mõistlikud variandid oleks? Vahetada plekk koos luugiosaga?  On see ohutult teostatav?  Või hakata neid kahjustatud kohti eraldi lappima?

Kas on võimalik siit foorumi arhiivist leida kuulutust, mis on pärast müügitehingut kustutatud?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.