Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,2m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Keegi oskab kohti soovitada kuskohast Lätis-Leedus rullile varuosi otsida? Ala lammutusi/ foorumeid või lehti millel silm peal hoida? (E30.lv tean).

• 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Nonii, sai mõnda aega tagasi toodud 86a pre kupee mille aiste vahele on m52 tõstetud. Oleks vaja temp näidik ja tahhokas veel tööle saada. Keegi äkki saaks siit mulle omast kogemusest abi pakkuda?

663A5DC5-0CD1-4568-9E14-08190B88FE43.jpeg

• 2 nädalat hiljem...

Mul on ees punased ja taga sinised, tootjat ei tea kahjuks

Muudetud , muutis Leks

Kellegil kogemusi, et mis numbritega madaldusvedrudega on juba ka aftermarket amortisaatoreid vaja? Palju ei sõida, et pole tarvis kalleid coile kohe võtta.

Üldine konsensus, kui madaldab rohkem kui 20mm peaks lühema käiguga amort ka olema. 

Isiklikult ca. 40000 km läbinud kõige odavama JOM 60/40 komplektiga (touringu komplekt sedaanil tegelikult kuna sedaani 60/55 komplektiga lihtsalt lohises mööda maad tagaosaga kui vähegi keegi taga istus). Maksis vist 160€ kogu sett ja selle raha eest ma ei tea, patt justkui viriseda. Veidi ehk liialt jäik aga samas täiesti sõidetav.

Pole mõtet koopiaid voolida. Pane kitsam rehv 14 tollisele originaalveljele. Läheb paremini kerima ja odavam rehvi põletada. Lisaks säilivad originaalkoopad. Ma olen kuulnud, et enne põletamist tuleks veel 4 atsi rõhku rehvi panna, siis jällegi lihtsam ketsi teha. :memeLol:

Muudetud , muutis TrvP

Saab eestist kuskilt juhtmeotsi ka, mis udutulede jms pistikute sisse istuvad vöi peab välismaalt tellimist ootama?

BMW Wiring Connector Plug Repair Terminal Pin 0007446 61130007446 for sale  online | eBay

4 tundi tagasi, tisler ütles:

UM’is laoseis nullis (61130007446)

See ei tähenda et tellida ei saa, kohapeal ikka seda ei hoia meil siin. Saada päring ja vastavad kaua rootsist tellimine võtab aega 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.