Hüppa postitusse
  • Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 791,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
comment_134706
22 tundi tagasi, Tiit ütles:

@krislinB Mis selle viimase postituse mõte on? kontaktie ju kuskilt ei paista.

Ehk on mõte selles, et näidata mida põnevat liikumas on. Ei loe kuskilt välja, et kõik kontaktid ja muu kraam peab kirjas olema. Kellel tõsine huvi leiab selle niivõinaa facebookist üheainsa märksõnaga üles :)

comment_134942

Diisli swap versioonist mina isiklikult aru ei saa, see on mingi LT tyypide temaatika, mis ka meil on levima hakanud. E30 puhul pooldaks täna juba originaali või siis maitsekalt swapitud/ turbotatud autosid. Hinnad on samuti paigast ära, kuid never know...

comment_134954

Kui omale autot sai otsitud siis pakuti mulle ka seda sinist aga kui päev kätte jõudis ja oli vaja järgi minema hakata siis mees kirjutas, et ikka ei suuda autot maha müüa.

samas nüüd heameel kuna selle pilli kerega oleka kohe tööd vaja teha. Miski karp oli ära tõstetud ja esimesed aknanurgad teibitud mille all on augud,

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus