Hüppa postitusse

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

Soovitatud postitused

Postitatud

:D Mina seda ei müü,mul on punane IX aga autost niipalju et oli eelmine talv AutoTupikus müügil, sealt läks ühele inimesele, siiani tema käes, müüb kuna tahab ökonoomsemat autot.

Päris paljud siit foorumist käisid seda autot seal AutoTupikus vaatamas, kaasa arvatud mina, juhi iste oli äärest katki, seest oli natuke rimakas, vajaks palast osade vahetust tagaluuk oli seest roostes, isiklikult ei sõitnud, mootor töötas normaalselt.

Kindlasti tasuks huvikorral omanikuga ühendust võtta ja täpsemalt uurida.

Postitatud

tean auto kohta niipalju.

tüüp oli amservis kas tööl või praktikal. isa kinkis talle selle vms. prantsusmaalt toodud. originaal kollased tuled. ja läbisõit....läbisõit on õige :wink:

• 3 nädalat hiljem...
Postitatud

Huvitav, et neid autosi märgatakse alles siis, kui keegi on ära ostnud, pisut kohendanud asja ja siis hinna kahega korrutanud?

Samat autot käisin elvas ise vaatamas kuu aega tagasi, üle katuse käinud pill, katus mädaneb, luuk ei liigu, lagi mingi riideräbalast uus tehtud.Juhi lansekas end pisut liigutanud, roostet siin seal. Hea külg selle masina juures on see, et sisu oli korralik selle aasta masina kohta ikka, samuti on masin nn rikkumata ja tehase konditsioonis, pagassis sisu korralik, tule katted pagassis kriipimata jne. Kui vaeva näha, saab kindlasti hea masina.

Postitatud

Krt, see oli isegi ju kaks korda madalama hinnaga enne müügis. Huvitav kas autoga on siis selle hinnavahe eest miskit tehtud ka või sattus lihtsalt miski ärika kätte?

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud

Ilus ainult sellest ei sa aru mis kuradi pärast see armatuurlaud sellise tuning vaibaga ülle on tehtud on?Oleks võinud nahaga teha.Kas udukaid pole või on need mingid õhuavad seal neil.

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud

see üsna huvitav pill, näha et tehasest väljunud edition variandina, istmed ja kässarinahk on vähemalt alles veel, karbikatted ja pagassipolster on küll minekut teinud juba....

Postitatud

Nägin seda autot tartus ,siis kui sõpsile käisime ühte teist masinat vaatamas ja igati viisakas e30- omanik oli umbes 30a kanti veits suhtlesin ja näha ,et korralikult hoiab masinat

• 3 nädalat hiljem...
Postitatud (muudetud)

seda pilli ma üritasin vahetada kunagi kui mind tabas e30 touringu vaimustus oma 525 touringu vastu aga omanik ei võtnud vedu kahjuks,

siis vist oli se isend väikse esi kõksuga ka,aga beez sisu ja teisaltatav kärukonks koos hoidajaga on väga popp :)

Muudetud , muutis sass
Postitatud

seda pilli ma üritasin vahetada kunagi kui mind tabas e30 touringu vaimustus oma 525 touringu vastu aga omanik ei võtnud vedu kahjuks,

siis vist oli se isend väikse esi kõksuga ka,aga beez sisu ja teisaltatav kärukonks koos hoidajaga on väga popp :)

Jepp, käis küljepeale üles vist?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus