Hüppa postitusse

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

Soovitatud postitused

• 2 nädalat hiljem...

image.png.e47cd10e2f0e3a587bd79c3470424d83.png

Venna kunagine bemm. Arvasin, et ammu juba kaalul. Aasta oli siis 2005, kui sai viimati sõidetud :D
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/430/auto_php-id=3261430-www_auto24_ee.html

Muudetud , muutis Aivar
  • Meeldib 2
22 tundi tagasi, Tiit ütles:

@krislinB Mis selle viimase postituse mõte on? kontaktie ju kuskilt ei paista.

Ehk on mõte selles, et näidata mida põnevat liikumas on. Ei loe kuskilt välja, et kõik kontaktid ja muu kraam peab kirjas olema. Kellel tõsine huvi leiab selle niivõinaa facebookist üheainsa märksõnaga üles :)

See sinine pill seisnud muidu mul maja ees 😁Algul nägin isegi kui olid veel välismaa nr küljes. Sõitjaks oli keskealine mees koos perega ja hiljem näinud ka ta poega selle roolis😀

Muudetud , muutis devil86

Diisli swap versioonist mina isiklikult aru ei saa, see on mingi LT tyypide temaatika, mis ka meil on levima hakanud. E30 puhul pooldaks täna juba originaali või siis maitsekalt swapitud/ turbotatud autosid. Hinnad on samuti paigast ära, kuid never know...

Ei ole jaa. Seda leedu 1.8 jälgisin ise ka pikalt kui müügis oli aga jäi ostmata. 

Must on aga tuntud masin foorumi inimestele  vanast ajast ma usun. Seal nüüdseks v8 jällegi vahel nagu kunagi varem juba oli. 

Muudetud , muutis extreme327

Kui omale autot sai otsitud siis pakuti mulle ka seda sinist aga kui päev kätte jõudis ja oli vaja järgi minema hakata siis mees kirjutas, et ikka ei suuda autot maha müüa.

samas nüüd heameel kuna selle pilli kerega oleka kohe tööd vaja teha. Miski karp oli ära tõstetud ja esimesed aknanurgad teibitud mille all on augud,

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus