Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

See oli kunagi 2000eur müügis, üks kärme foorumlane sai endale ja ma jäin pika ninaga 😛

Muudetud , muutis sass

Krt euro inflatsioon ei käi hinnasooviga käsikäes, lepin olemasoleva kaksikuga :)

Parimat, 

60 hetkel

oli 30 

upd kuuluts eemaldatud juba 

Muudetud , muutis Leks

Hmm ma pakkusin talle viimati 100e

Mõtetu 10e kaupa tilgutada :D

Muudetud , muutis devil86

2 tundi tagasi, extreme327 ütles:

Ma pakkusin 150 ja hetkel bronnis.

Millest jutt käib?

link ei tööta enam.

Tundub jube põnev, kõik erutunud olekus 😄.

Mina müün, eelmine kord kui müüsin polnud tegu komplektse ja sõitva autoga. Hind foorumis 1500 mis on ka räägitav🙂

Eks seeole maitse asi, ja tänapäeval on ju moodne " erineda" :D  tegelt ma koguaeg tahtnud neid taifun asjandusi, juba sellest hetkest kui naise autole need ette said. Minul on olemas tutikad tuled karbis sinna sisse, aga kuna raame pole siis peab hakkama midagi välja mõtlema , samas vbla joppab ja saab kuskitl eraldi raamid :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus