Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.

Postitatud

Teeks, siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah, siis saame kokku [size=24] 2 Oktoober Laupäev [/size]. Ja koguneks, siis alguses laagri maksimarketi juures kardi keskuse ees kell 14.00. Liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki, siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda, siis otsaga Piritale, kus väike vahepeatus ja teeks mõned pildid. Ja sealt mõtleb edasi kuhu läheb.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt.

Inimesed, kes tulevad:

1. P2hkel (pildistaja)

2. Raunzz

3. 2Fast

4. eix22

5. Leks

6. Marko S

7. Tarmo

8. bemm325

9. Margar

10. Cozmo

11. sake

12. Martin L

13. Lauri1

14. Indrek J

15. valerka

16. meelis36

17. icehouse

18. 325IMAX26

19. eddy17

20. Renx320

21. ///Mario

22. wabbit

23. Dreamon

24. MairoG

25. rauno72

26. daqqer

27. Airi L

28. Tarvo

29. karlpoiss

30. Penu

31. viltz

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

...

PS! Tulla võivad ka inimesed kes ikkagi e30 liikmed aga e30pole need sõidavad siis rivilõpus. Ja pärast kruiisi võiks veel minna vb kuskil pubisse sööma - jooma, kui keegi oleks sellest huvitatud.

Andke, siis märku kes tulevad.

• Vastuseid 95
  • Vaatamisi 19tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Eks ole näha kas ise ka kohal kuna autol kohe kohe vaja teha ülevaatus ja siis vaatama kuidas raha seis on :D

ega ülevaatus ei sõida :P

No kui ülevaatus ei sõida siis mina trahvi maksta ei viitsi :P ja no siis läheb küttele ka raha vaja :D:(

Pane mind ka kirja praegu. Ma proovin selleks ajaks oma käru kokku panna ja kah liikuma saada. :)

Sebige mulle härrade siniste eriluba või midagi... saaks ka osa võtta :roll:

• Autor

Yux paneme su autole orig tagumised klaasid uuesti külge ja teeme kähku ÜV ja kndlstuse ära ja saabki minna. :P

Tulen kaa kui Piritalt sõidate Viimsi poole (Rohuneeme ring, või Randvere ring vms äkki?). Kui muus suunas minek on siis ei hakka liituma vast. :D

Et kui nõus siis võib kirja panna. :P

Ken

Deem,vist jääb minul see üritus ikkagi ära kuna sellel ajal pean soomes olema:S

Nii, koostasin oma nägemuse marsruudist. Algus ja lõpp on Ülemiste keskuse juures. Kaardil algus on roheline auto ja lõpp on sinine auto. Ütlen kohe ära miks ma ei valinud Peterburi mnt, Järvevana liikumiseks. Seal pole kellegile autosid näidata. Ümberringi on tehased ja mets. Kruiis minu nägemises on auto näitamine teistele, mitte tuim sõit. Suve alguses osa rahvast ei viitsinud liikuda kaua, seega kruiis tuli suht lüjike. Nüüd tahaks pikendada seda asja. Muidugi teeme peatusi Pirita teel selleks keerame ringi Pirita teel et mugavalt parkida. Peale peatust keerame jälle ringi ja jätkame teekonda.

Miks ma ei teinud marsuuti teispidi? Sellepärat et osad tulevad Laagri poolt ja liiguvad Ülemiste juurde Järvevana tee kaudu seega lihtsalt et 2 korda järjest mitte sõita ühte ja sama teed.

link kaardile http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php?id=1&uid=5c4344ffb9bfdc74c1da927a96e0786e#tc3

Andsin veel märku Bmwhouse klubis, et e30 omanikud võiksid ka liituda.

• Autor

Minu nägemus kruiisist, siis

http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php?id=1&uid=c37fbcf22006ca77002a34f511ce3fb1#tc3

Ehk alguspunkt on Laagri maksimaket triobeti kardiraja eest, sealt edasi ülemistesse, kus võtame veel inimesi juurde. Sealt läbi linna pirtale, kus väike peatus ning pildistamine. Sealt edasi läbi pirta lasnamäele, läbi kanali tagasi kesklinna ning linnast, siis mööda paldiski mnt haaberstisse United Motorsi ette kus jällegist väike pildistamine ja viimane punkt siis on seal (Teeme seeaasta siis jälle väikese ühispilid nagu sai eelmine aasta tehtud. Räägib juttu jne. Pärast kruiisi, siis võib veel kuskile istuma minna ja avaldada muljeid kruiisi kohta ehk kuskile bubisse ja võtaks mõne õlle ning lobiseks veel. :P

Väikesed meenutused eelmisest aastast:

PA102925.jpg

PA102950.jpg

PA102951.jpg

PA103079.jpg

PA103159.jpg

Edit:

Üritan ka selleks aastaks lipu saada. 8)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus