Hüppa postitusse

rauno72

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    31
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    2

Kõik, mis rauno72 postitas

  1. Taga stange vasakut liistu. Juhiukse piirajat (ukse sisene osa). Juhiukse b piilari välimist metall liistu. Juhiukse ja vasaku tagatiiva liistu (mustasid). Parema peegli klaasi. Paremat pikka katuse kroom liistu koos kroom üleminekuga.
  2. Pilte ja hinnasoovi võib kirjutada PS.
  3. rauno72

    Mingi elektri jama.

    Kontrollisin massikohad üle kõik on puhtad ja kõvasti kinni. Makile vedasin otsejuhtme akupealt kunagi ühendasin selle igaksujuks plussklemmi küljest lahti. Probleem on ikkagi alles, kontrollisin üle ka 22 ja 23 kaitsme need on terved, proovisin igaksjuhuks ka uusi kaitsmeid sinna, ikka sama probleem.
  4. rauno72

    Mingi elektri jama.

    Kui käivitan auto ja tõmban tuled sisse, lööb check paneelis põlema et tagatule ja numbritule pirn on läbipõlenud ja kelladeploki valgustus kustub ära , kuigi numbritule ja tagatulede pirnid on korras. Milles võib olla probleem ?
  5. rauno72

    Lobamokkade rubriik

    Jee E30 on selles muusikavideos.
  6. rauno72

    Lobamokkade rubriik

    http://www.auto24.ee/used/855334
  7. rauno72

    Lobamokkade rubriik

    see auto on auto24 müügis
  8. oppa... Kaalun seda:) Tänks !
  9. Tahaks suveks veits madalamalt kulgeda.
  10. rauno72

    Head muusikat autosse :)

    Midagi bassisõltlastele Mr Boogie & Ill Bill Bachelor - Monkey Spank http://www.youtube.com/watch?v=2_sYQeUd1ic Feed Me - Cloudburn (ft. Tasha Baxter) Rusko- Everyday (Netsky Remix) | HD http://www.youtube.com/watch?v=yqdUr3q_fYo Xilent - Choose Me (Dubstep Mix) (WIP) http://www.youtube.com/watch?v=L1gliyG41_I M.I.A - Illygirl (Borgore Illygore REMIX) (Hea Video! ! !) http://www.youtube.com/watch?v=bBGhQK2bMKM High Rankin - Cut You Down HD Ega kõiki häid lugusid ei jõuagi korraga siia panna:) (Võite PSi kirjutada kui võimu ja supaka komplekti müüte)
  11. Kas tõesti peab kogu krempli alt ära katkuma et talapukse vahetada?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus