Hüppa postitusse

E30 Kardisõidu etapp


Margo

Toimumise aeg  

11 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Mis aeg sobib?



Soovitatud postitused

Tere,

tekkis Facebooki grupis selline arutelu, et kui paljud oleks huvitatud Tallinnas mõnes kardikeskuses omavahel mingit võistlust korralda?
Õige võistlussõit näiteks FK Kardikeskuses Õismäel maksab vist ca 40EUR/nägu, Triobetis oleneb osalejate arvust, aga jääb samasse auku. Saan mõlemas ilmselt 20% soodust, seega natuke odavam. Mõlemas saun ka olemas, kus pärast võistlushigi kohe maha saab vihelda. Või teab keegi paremat kohta, kus midagi niisama korraldada, et siis ei ole Oore ainuke koht, kus üle aasta kokku saada.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Niiöelda meesmehe vastu võistlust ei lase nad seal teha minuteada, kui selline võistlusformaat plaanis on. 

 

Samas need on seal nii palju ikkagi kiiremad ja rasked juhtida et minu arust lihtsalt niisama sõita kõvasti huvitavam kui nende hobikatega võistelda, lihtsalt lambist põhja lüüa paneb hunnikusse ka kohe. Eks see jällegi kaugemal ja kallim ka, Õismäele saab pohhuilt kohale ujuda iga õhtu pm..

Muudetud , muutis oo7
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui Aravetel teha, siis oleksin ka kohal ja võtaksin võistluskardi ka kaasa, saaks mõned mehed seda ka proovida (KZ2, kuus käiku, 125cc ja ca. 42hp ja 2.5sek/0-100).

Seal hetkel tõesti parimad kardid pakkuda, nende hobikatega ei ole nagu mõtet nühkida. Samuti on seal saunavariant olemas. 

Muudetud , muutis siimp
  • Meeldib 4
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

No mulle sobiks ilmselt see nädalavahetus ka. Ma Aravetel pole käinud, aga Õismäe tundub ehk kõige mõistlikum variant? Võin helistada ja uurida näiteks laupäeva mingisugust kellaaega, sest ilmselgelt mingit nädala sees päeva ei saa valida, paljud ikkagi tööinimesed :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Aravete ja Õismäe kardi vahe on umbes nagu 316i vs tühjaks loobitud M3. Sõiduelamust tahta v huvi inimestel proovida siis kindlasti tasuks sinna minna.

 

Õismäele tleks ka, kuna see lähedal, aga pigem hääletaks Aravete poolt :)

 

Õismäel vb olla peaks olema korraldatud mingi võistlusformaat, mis seal saab tellida, siis oleks väheke mingi pointi asjal rohkem

Muudetud , muutis oo7
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus