Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Esimeses maalingu variandis olid joonistused karpideni välja ja stanged tavalised. "Kuldne" spoilaring paigaldati hiljem, kui rooste jälle paistma hakkas ja kuidas sa seda graffitit ikka korda teed
  2. Jätsin orig. voolikud, sai kasutada küll. Ei mäleta kas mingit osa pidin veidi painutama aga ilmselt pole see ka oluline
  3. Saadaval. Vahetusena võib pakkuda veel Vdo lisakellasid, õlitemp+rõhk.
  4. Katsu altpoolt vaadata kus on paneeli alumine parem kinnituskruvi, vent lüliti poolel siis. Pirn on sellest täpselt vasakul ja saab alt ligi küll käsikaudu. Tagasipanek on tüütum aga peale pisikest vandumist õnnestub ka see... midagi lammutama ei pea. Teise poole pirni vahetus, kui peaks vaja minema on hõlbus kui raadio ja selle plekkraam välja võtta.
  5. Ma küsiks jälle selle flantsiteema lõpetuseks, küsisin ennem ka aga jäin poolikuks Kas flantsid on kodumaal teha lastud või kuskilt tellitud? Mis hinnaga ja kuidas kinnituvad? Ehk mõni pilt ka. 4x100 pealt 5x120-le on üks tobe teema Võid PS-i ka vastata kui teemat puhtana tahad hoida.
  6. Siis on juba mootori lõppvaatus ja eesriie. Mõõda silindrisurved ja vaata mis tulemused saab. Hiljem lisad sortsu õli silindrisse ja mõõdad uuesti. Kui sedasi saad oluliselt suurema numbri sulevad rõngad veidi kehvasti. Kui sul autol katalüsaator ka all on siis see võtab väiksema sinise suitsu kinni ka, nii et algusfaasist ei saa aru ka hästi. Palju seda kaant lihvitud on? Vanade mootorite puhul võib nii ka juhtuda, et remondid ülemise otsa ära tihedaks ja tõstad veel survet ka ja siis see vaene remontimata alumine ots hakkab alles vatti saama - suureneb õlikulu, hakkab suitsema jne. Chip ei saa kuidagi seda mõjutada vähemalt ma usun. Edit: oma loomkatse Golfi pealt võin öelda, et õlikulu ja pisike suitsemine on mingi maani kosmeetiline probleem Hetkel peab 2000km peale liitri juurde kallama aga ÜV-lt on siiani läbi läinud. Tüütu on seda taset jälgida aint koguaeg.
  7. Mingi 20-30 euri eest saab uue potsiku koos sõelaga. Kui aeg ja puhastusvahendid rahasse ringi panna siis ei tundugi enam niiväga kulukas lugu.
  8. Tere! Nagu pealkirjas öeldud, M20 pealt pärit hooratas oleks pakkuda. Ühemassiline, FL pealt. Hambad korralikud, tööpind pole kõige siledam. ... Võib vahetust teha ka helehalli salongi tükkidega : http://foorum.e30.ee/teema/13142-o-helehalli-salongi-detaile/ ...
  9. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Vändaanduri signaal tuleb läbi või on see elus üldse? Mingi 1300 oomi peaks olema takistus sel kui mõõta. Pluss miinus 10% on veel ok.
  10. Lähitulede sisud ja klaasid tõesti vahetatavad. Samuti täistulede klaasid. Ülejäänud asjad ei klappinud. Paigaldusel olen kasutanud halli liimhermeetikut.
  11. Kardan ka, et vähe leidub neid juppe aga sellegipoolest tõstan seda kuulutust, täpsustasin ka koode ja vahetusvõimalusi.
  12. PS-i teel pakkusin su tegelikult ühe euroga üle aga ei tea miks vastust ei saanud. Sõnumi teel sellepärast, et müüja teatas vahepeal, et keegi on vahepeal 50e pakkunud lambist. Mõtlesin siis et kui nii salajased vanad hinda kruvivad siis ma ka kehvem pole ja ei kirjuta ka teemasse rohkem Ma loodan, et müüja ei solvunud mu peale vms hoopis ja sellepärast ei vastanud.
  13. Huvi pärast küsin palju välja käisid kellade eest lõpuks? Tegin PS-i pakkumise aga sellele mitte isegi ei vastatud, ju oli nii kehva
  14. Kui kellelgi vedeleb 0270 silber (plüüž) või 0292 (nahk) - helehalli salongi tükke, võiks pakkuda. Näiteks kõlarikatted, sportistme seljatagused, keskkonsoolid. Võib pakkuda kõike selle värviga peale uksepolstrite, need on olemas. Keretüüp on 4D sedaan. Näitlikku materjali ka: Võimalikud ka vahetusvariandid olemasolevate salongijuppide (pilte leiab mu autoteemast) vastu pluss komp. Näiteks taolised nahkistmed R6 anthrazit sportsisu vastu ja rahaline komp või mingeid varuosi kaubapeale (leiab obc1-obc2 ekraane, laiendeid, sportrooli, udukaklaase ja muud mis võiks huvi pakkuda) Kontakt PS-i teel, pakutavast kraamist võiks pildid ka olla. Sander
  15. Punase kapotialune oli üsna muljetavaldav küll, uued müramatid ja paagid, rääkimata galvaanikast teeb imet Kas kõigil cruisega masinatel peaks trossi püstaku küljes klambriga olema või see ainult pre-del? Pole nagu enne märganudki. Muidugi aasta 1985 ja pisikesel autol ABS Tänapäeval loogiline, aga sellel ajal leidus kindlasti inimesi kes polnud veel kuulnudki taolisest süsteemist. Udupeen. 70ndatel luksmasinatel see levima ju hakkas tasapisi.
  16. Kasutan täiskummist ekstsentrilisi (E30 M3). Peavad vastu väga hästi Variante on veel, ei pea ekstsentrilised olema tingimata kui ei taha: http://www.rtsauto.com/e30-control-arm-bushing-upgrades-also-applicable-to-e36-comprehensive-guide-on-control-arm-bushings/
  17. GTA vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Aga kui viitsimist on siis tee teema ka
  18. Nagu oma auto teemat vaataks: roosa jume, samast kohast kergelt laines esipõll, veljed ka samas stiilis Tõmba korralik vaha ka peale ja polli tulemus kestab veidi kauem. LSD-ga koos on vist auto tagumised kettad ka saanud, originaalis ei ole R4 sedaanil neid. Et siis viitsimist jaguks!
  19. Kui vana differ laiali on lastud siis mis kasu sel enam neist flantsidest on? Ma saan aru, et sel autol on typ 188 juba all, mis hakkab ära lagunema vaikselt ja antud juhul on küll E28 differ on sinna alla vähemalt sama hea variant kui teisedki. Ega ma ei käsi kedagi, valikut saab avardada lihtsalt
  20. Õige ja, vahetasin ju paar kuud tagasi E28 difri alla. Flantside vahetus on muidugi selle asja juures nii lihtne, et läks meelest täitsa ära
  21. E28 olete päris ära unustanud Selle differ istub ka paljalt tagakaane vahetusega alla, ülekanded ka tihti e30 jaoks loogilisemad. Iseenesest ei näe ka miskit halba väiksema E30 või compacti päritolu typ 168 kasutamises, alla peaks too istuma 1:1 ja mul kestis see 2.5 otsas ka. Hinnad on mõistlikumad, ülekandevalik ka parem.
  22. Põll, tiib, stange pluss purunenud kinnitusdetailid ja värvimine - ma alla 700 euri küll ei näe et see hüvitus olema peaks. Auto väärtuseks alla 3,5-4 ka ka kindlasti mitte, et nad mingit mahakandmisjuttu huiama ei hakkaks, nagu siin ühe valge sedaaniga alles oli mingi keiss. Töökaaslastele ütle samagi mis sul allkirjas siin on. Ainukesed odavad asjad e30-le on b-osa veermiku jupid... Loodan, et jõuad mõistliku aja- ja närvikuluga rahuldava tulemuseni. Edit: kuidas see süüdlase tabamine käis siis? Eriti jama ikka, kui süüdlane ei julge mõlgitud autole oma kontaktegi jätta, mis see reaalselt muudab, kui just alkoholijoobes pole ja kindlustus ka olemas. See ongi ju asjade klaarimiseks ostetud teenus, ja maksed ei tõuse praktiliselt midagi väiksemate avariide korral.
  23. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ah teen vahepeal teema uuenduse ka. Auto sõidab aga suht endistviisi, on ka see vahelejätmine tagasi, aru ma ei saa 2500 kandis on kõige märgatavam, 3500 pealt kaob ära kui lõigatult. Tühikäigul on minimaalselt vahelejätte. Kusjuures panin vahepeal gaasiasendi lüliti tuimalt WOT asendisse (klemmid kokku), käis kui siidi - ei mingeid vahelejätte. Arusaadavalt oli siis aga tühikäik lainetav, sõidan ikkagi tavalises režiimis praegu. Kel ideid, andku tulla Ülevaatusel käisin, ei kostetud midagi erilist, vahelejättude tõttu oli HC pööretel üsna piiri peal, muud näidud korras. Lokse pold ja muid märkusi peale selle et veljed ei vasta nõutule (päriselt ka ) pold, nii et järgmine aasta siis jälle. Vahepeal on rull saanud paar uut asja omale külge, võibolla hakkan veits oma rada minema aga mis seal ikka, endale meeldib Asjadest siis järjekorras: kunagi suvel sai ostetud hallid vakstupolstrid. Kuskil siin teemas olen väljendanud, et musti vakstuid külge ei paneks aga nagu kuulutuses pilte nägin siis need hakkasid isutama. Hea meel on, et asjad on väga heas korras, mõni üksik täke polstritel ja papp pole kuskilt laines ega miskit. Et päris imelik poleks, siis kombineerisin mustade uksetaskude ja käepidemetega selle mandi. Kuigi värvid ei ühti päris hästi siis nimetame seda kompotti popilt ja noortepäraselt kahetooniliseks halliks. Ei oska kusjuures seletada mis värk on, tegelt ei sobi ju kokku, siililegi selge. Aga endale meeldib, naisele meeldib, nii et ju siis nii jääb mõneks ajaks Sellega seoses, kui on kellelgi vedelemas Silber 0270 (oli vist) spetsiifilist manti, võib vihjata - kõlarikatted, sportistme tagused, äkki isegi keskkonsool vms. Loomulikult ei ütleks ära ka helehallist vaibast või istmeringist aga eks oleneb pakkumistest. Korralikud õiget karva polstrid istuvad muidu siiani karbis, ei ole raatsinud Eixilt saadud komplekti tagumistele isegi el. akna nupu auke sisse lõigata Teiseks ostsin Hannes325-lt ACS märgi esikandlele. Nüüd on siis eest Schnitzer, tagant Hartge ja keskelt kohvi M20 Vägev. Aga ei, selline mõnus nostalgiahõnguline embleem ja las ta olla. Kolmandaks sain Laurilt kangema põllelisa replica. Materjal on normaalne, mittekriimustuv, asi täitsa vormis ka. Minifreesiga aitasin vaid kinnitusi mill-kaks õhemaks, muidu ei istunud klambrisse heasti. Ega midagi, head hooaja lõppu kõigile 18. okt lõpeb rullil kindlustus ära ja see aasta pole plaanis pikendada vist seda.
  24. Mis vänt, mis keps ja kolb sees on? B27 komplektne alumine ots või M52 baasil?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.