Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 231tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Hommikul sõitsin musta FL kupeega kõrvuti tammsaarel ja peale tondi risti nägin musta sedaani, millel vist kõik esimesed tuled kollased ees. Peab ka ikka rulli liikuma panema krt.

///Mario punane eekolmkümmend vuras mööda rapla-märjamaa vahel

Kasutataja Poochi tuli Tartus Maaülikooli kompleksi juures oma oranži faceliftiga vastu. Mõni rull ikka Tartus liigub.

Muudetud , muutis Vahtraleht

• 4 nädalat hiljem...

Tumeroheline touring täna keskpäeva paiku Luise tänavale kihutamas.Kes omaks tunnistab?

• Autor

Täna kristiine ristmikul laiade pappudega läikiv  Marrakesh brown rull, vist sedaan aga võib ka kupee olla, nägin tagant.

numbri tähed FAR

Kelle oma ? 

Täna 17.45 paiku Järvevana teel sõitis grimesi auto minu järel ning hiljem tunnelis sõitis mööda. Püüdis pilgu kinni küll.

Täna 18 paiku sõitsin ühe punase sedaani järel mööda järvevanat. Ix-i laiendid olid ka küljes. Tundus päris sile pill olevat

Kas keegi tunneb mõnda kes sõidab Rakvere kandis mõne e30-ga ringi?

Vaikselt sedasi uurima hakanud ja tuleb ikka siukseid vanu rulle sinna linna ikka juurde üks on isegi mu kooli õpetajal ja tal on minu teada 325 ix.

• 3 nädalat hiljem...

nõlvaku põigis silmasin üht ilust valgete velgedega pre kupeed. Keegi tunnistab omaks?

• 2 nädalat hiljem...

täna tuli mulle vastu halli värvi rull tammistes ja suundus pärnu linna poole.

Üks valge kupee seisab ka Seminari tänaval Rakveres ühe maja taga, tunneb keegi ära?

Mairo kutt tema töö hoovis ja vaatan et sul paar maja edasi ka mingi hõbedane kuupe seal seisab veel.

• 1 kuu hiljem...

nägin siis pärnus halli sedaani e30 taga klaasil oli mingid kirjad ka aga ei jõudnud lugeda.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

Päris tihti käib ühe punase touringu omanik lõunatamas veerenni pitstopis.

Ma märkasin üle-eelmisel nv-l Tallinnas Vabaduse puiesteel Nõmme ujula kandis heleroosat/lillat über highlifer sedaani - keegi veel näinud või olid mul hallutsinatsioonid?  :D

Laupäeval nägin kolme rulli kesklinna kandis

Telliskivis kohalikku streetreisserit valge kuudiga :D,ühte halli sedaani ja Veerennis vist parkis mu kõrvale must kuut.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus