Hüppa postitusse

Tartu kokkutulek??

Soovitatud postitused

Postitatud

Võikiste kirjutada koha ja aja kus kogunete sama moodi nagu meie Tallinnas iga kolmapäev mustika keskuse all parkalas siis lisaksin selle teema pealkirjaks.

• 4 nädalat hiljem...
  • 9 kuud hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
Postitatud (muudetud)

Ma peaks olema köikide eelduste kohaselt 22 detsember tartus.Kui näete soome numbriga saani liikumas, siis see olen mina. :D

Täpsustan, et saani ees pole pöhjapötru ega ka saanis jöulupukki. :P

Muudetud , muutis Marko S
  • 8 kuud hiljem...
Postitatud (muudetud)

Pidasime siin mõne Tartu rulliomanikuga nõu ja otsustasime, et saame homme ehk juba sellel kolmapäeval (17.07.2013) kell 19:00 Tartu Statoili tagumises parklas kokku ning uudistame autosid. Pärast seda plaanis natukene masinatega linnas ringi liikuda. Kui keegi veel huviline, võib julgelt liituda, võibolla saame asja pikapeale ülenädalaseks ürituseks muuta.

Muudetud , muutis siimp
  • Meeldib 1
Postitatud

Pidasime siin mõne Tartu rulliomanikuga nõu ja otsustasime, et saame homme ehk juba sellel kolmapäeval (17.07.2013) kell 19:00 Tartu Statoili tagumises parklas kokku ning uudistame autosid. Pärast seda plaanis natukene masinatega linnas ringi liikuda. Kui keegi veel huviline, võib julgelt liituda, võibolla saame asja pikapeale ülenädalaseks ürituseks muuta.

Laon enda kuudi kokku ja katsun kohal olla :P

Postitatud

See koht oli suletud vahepeal ve?  Sealt sai alguse mu rullikutega kokkupuude 11-12a tagasi ,kui e30 mu armsa pargitud sierra puruks sõitis....

• Meeldib 1

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus