Hüppa postitusse

Edoman

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    82
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis Edoman postitas

  1. 150euri, kevad käes aeg uute velgede jaoks
  2. ikka alles ja esimeses postis uuendused, hind räägitav
  3. Lepa: Ma ajasin ise võibolla sassi või võttis keegi teine vastu vb mu telefoni, velgi on mul 5 jooksu lausa müüa . Praegu olnud segased ajad ka tänu ajateenistusele ja keeruline tänu sellele oma keldrit tühjaks müüa. Aga veljed on ikka müügis 150 euri!!! Vaatada saab see nädal terve nädal ja edaspidi ainult nädalavahetustel. Huvi korral targem ilmselt PM saata kuna nädala sees olen sõjaväes.
  4. 100 euri homseni!!!!! Tõesti keegi ei taha olematu hinna eest velgi ?
  5. Selle pühapäevani 22.06 on veljed 110 euri!!!!!!!!!!
  6. Kas sa tahad vaatada neid valgas või tartus ? Veljed on tartus aga ise valgas, tartus saab vaatada ainult nv ja nädalasees saab valgas vaatada kui ütled mulle nädalavahetusel ette Ühesõnaga kui kellegil konktreetne huvi, helistage lepime kokku ja ajame asja ära .
  7. Minul pole nad kuskil all olnud, ET 38 ja keskava ei tea. Veljed ise tartus ei saa vaatada ka, kui oled väga huvitatud annab korraldada seda, et ütlen sulle kõik täpsed numbrid mis veljed kirjas ja vajadusel ka rohkem pilte.
  8. Nii veljed on nüüd põhimõtteliselt minukäes, välja näevad üsna ilusad seega hind jääb samaks. Rehvid peal on mõranenud kuid mustrit on, põletada saaks veel. Ja veljepealt lugesin ET oli 38 kui kedagi huvitab. Kes tahab velgi vaatada, siis nädalavahetusel ja võiks ette öelda natuke.
  9. Edoman

    Kes, kus ja keda nägi

    Valgas näen aina rohkem rulle, neid tekib siia viimasel ajal massiliselt juurde vist
  10. 4x100, 17 tolli, ET38 Rehvid peal 225/45 mustrid umbes 2-3 mm rehvid kohati mõradega, seega vajavad ilmselt vahetamist. Velgedel on mõned kriipsud kraapsud üldpilt suht hea. Sirgust ei tea kuna pole kuskil all olnud ega midagi. Hind 170 euri asuvad valgas või tartus . 56814365 Lihtsam on saada kätte mind läbi privaatsõnumi kuna olen enamus aega ajateenistuses.
  11. Kellelgi ehk üürida garaget Valga linnas siis, võiks olla kanali ja elektriga. Pakkumised paluks PSi.
  12. Edoman

    Lobamokkade rubriik

    Oskab keegi öelda kas tasuks panna taastatud siduriketas või võtta kohe uus ligi?
  13. Edoman

    M: bbs 15 tolli 4x100

    just nii, bronnitud hetkel.
  14. Edoman

    M: bbs 15 tolli 4x100

    up!!! 100 euriga annan ära
  15. Edoman

    M: bbs 15 tolli 4x100

    Autovarvi ülejäägid need tasuta kaes:-D ja loomulikult on ka lakk värvile peal. ja eespool mainitud tartus asuvad.
  16. Edoman

    M: bbs 15 tolli 4x100

    kapslid puudu ikka
  17. 2 rehvi pastlad ja 2 kannatavad võibolla 1 suve veel. Kõverust ei tea kuna rehvid olid kindel laks väga loperkused ja viskasid ise. Velgedel on ka väiksed kahjustused täkke jne. Vajadusel võin veljed värvid kõik ühte värvi vastavalt kas siis ühevärviliseks või kahevärviliseks nagu nad on praegu. Hind 150 eurot asuvad tartus tel. 56814365
  18. Edoman

    Lobamokkade rubriik

    Täpselt sama teema mis sõgedal selle diffriga, alt saab ilusti ära ja ülemistele poltidele silmusega ilusti ligi. Aga tavaliselt tagasi allapanekuga päris palju jeblamist, et kõik augud klapiksid.
  19. Edoman

    Tartu kokkutulek??

    Ise oleks küll vast ja mõned veel kindlasti keda tartust tean.
  20. Edoman

    MÜÜDUD

    Keegi midagi nende kohta rääkida ei oska?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus