Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

PLäh küll täna sõitsin kuusekoskist mõõda see mis asub betooni tänaval tallinnas. Ja auto romude otsas kõige üleval seisis üks sedaan preface rull :S punane kunagi olnud :S

õhtu mul tõsine probleem !

Ei pääse jutukasse !!!! :(

[size=3]Sind on jututoast välja visatud tambib mulle tuimalt ette pidevalt kui jutukasse üritan pääseda :S niisiis milles viga ?[/size]

Sa oled ilmselt endast väljas...

Tiit, Mali käis ämmaga sõitmas, näitas linna :P

Muudetud , muutis Metalheart

loomulikult :D Võiks ka ikkagi ju jutukasse pääseda :D äkki mõni mode saab asjaga tegeleda ?

pääsesin just sisse !!!! oleksin võinud varem proovida :D Tänud kes tegutses selle problaga

• Autor

Seal on 3l mersu diisel mootor, mis on üle laetud nii turbo, kui kompressoriga ehk siis kompressor toodab turbole rõhku ja turbo, siis mootorile. Ütleme nii, et see ei ole just väga odav lahendus.

Kui see nüüd saksas on ilustikenasti arvel ,siis kas Eestis saab selle probleemideta arvele võtta ?

3.0 V6 saad siin ka probleemideta arvele võtta. Kaido M3 on 3.0 V6 mootoriga legaalselt arvel.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus