Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Oskab keegi mulle soovitada mis mõõdus tänavasõidurehve jääraja võistlustel kasutada e30 kerel? Ise väga katsetanud ei ole ja kogemusi vähe sellel alal. Hetkel plaan võtta 185/65/14 kas vallai või master nordic2 või 3 ning pakibussi naelad sisse liimida.

Masterit ilma naastuta vist ei müüda, , muidu võtaks nordic 2 ja pigem 175/70

175/70 rehv liigselt deformeeruma ei hakka külgsuunas? Kardan, et rida6 vajutab need kurvi minnes banaaniks.

Muudetud , muutis sõge

mis see m50b25 juurde annab kui 3.5 õhulugeja ja pihustid panna, tasub ära?

Oskab keegi mulle soovitada mis mõõdus tänavasõidurehve jääraja võistlustel kasutada e30 kerel? Ise väga katsetanud ei ole ja kogemusi vähe sellel alal. Hetkel plaan võtta 185/65/14 kas vallai või master nordic2 või 3 ning pakibussi naelad sisse liimida.

Ka ise proovisin eelmine aasta ära vallai ja pakika naela kombo. Jääeada sõita oli väga hea ikka. Alla läksid nad mul w124 mersule.. jäärajal olid tavarehviga nelikveolised igaljuhul kõik jalus :P

Sõita oli ikka väga fun :) võrdlusmomente teiste rehvimarkidega küll ei ole. Aga ise olin väga rahul. Sai küll tänaval ka sõidetud kuid tapab naelad kiiresti ära. Olid küll liimitud aga algselt sõitis küll puhtalt naelte peal ainult. Seega siis igaljuhul 2 jooksu velgi/rehve tänava ja jääraja sõiduks.

mis see m50b25 juurde annab kui 3.5 õhulugeja ja pihustid panna, tasub ära?

m20b25 mootorile saab teha sellist tjuuningut

Ka ise proovisin eelmine aasta ära vallai ja pakika naela kombo. Jääeada sõita oli väga hea ikka. Alla läksid nad mul w124 mersule.. jäärajal olid tavarehviga nelikveolised igaljuhul kõik jalus :P

Sõita oli ikka väga fun :) võrdlusmomente teiste rehvimarkidega küll ei ole. Aga ise olin väga rahul. Sai küll tänaval ka sõidetud kuid tapab naelad kiiresti ära. Olid küll liimitud aga algselt sõitis küll puhtalt naelte peal ainult. Seega siis igaljuhul 2 jooksu velgi/rehve tänava ja jääraja sõiduks.

Oleks talve vaid :BMW:

M50 mootoril on juba palju parem ohulugeja, mõttetu panna seda sinna

Taandarenguga pole mõtet tegeleda jah. Ega m20b25 puhul ka iseenesest ei pruugi midagi muutuda paremaks (küll hullemaks) lihtsalt nende tükkide vahetusega. M30 pihustid lihtsalt natuke suurema cc/min, aga see swap järgneb kaane modimisele tavaliselt, et kütust lõpus ka piisavalt oleks.

Sport massidesse :) kõik suusatama/lauatama Tuhamäele !

934aaa31da0a.jpg

Muudetud , muutis Leks

Käidud tuhamäel.

Päris ok, mõõtsime gps ga huviparast palju suuskadel sisse saab. Pm otse alla panna siis tuli 70 ligi ära :-D

Soovitan teistele ka ;-)

Mis vahe on m40 ja m42 kardaanidel?

Mis vahe on m40 ja m42 käigukastidel?

Käidud tuhamäel.

Päris ok, mõõtsime gps ga huviparast palju suuskadel sisse saab. Pm otse alla panna siis tuli 70 ligi ära :-D

Soovitan teistele ka ;-)

Täitsa pekkis :D

Sööstlaskumine keelati ära, seal tulid Antsud 200km/h tuhamäest alla, paar tk. lõpetas rajamasinas siis keelati ära ja leiutati puurikaklus...

A

Krt, mul e30 ei lähe ka vist niipalju välja. Küsimus, kunas pusasid uueks hooajaks tellib ja kas disaini muudab? Varsti märts käes ja mõnda t-särki ning pusa kevadeks vaja.

Muudetud , muutis TrvP

suvi tulekul,seega pakun jooks suverehve 15/60/195   e36 valukad saab pealekauba! 

ps

Muudetud , muutis sass

• 2 nädalat hiljem...

mul on selline küsimus, et kas diffri laagrid on kõigil samasugused või on LSD-l ja tavalisel vahe ka? Kust võiksin üldse selle laagri leida?

Laagrid on samad. Erinevus ainult kas suur või väike differ. Mõne kasutatud diffri seest leiad laagri või siis uued tellida kusagilt laagri poest äkki.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus