Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

:D Mina seda ei müü,mul on punane IX aga autost niipalju et oli eelmine talv AutoTupikus müügil, sealt läks ühele inimesele, siiani tema käes, müüb kuna tahab ökonoomsemat autot.

Päris paljud siit foorumist käisid seda autot seal AutoTupikus vaatamas, kaasa arvatud mina, juhi iste oli äärest katki, seest oli natuke rimakas, vajaks palast osade vahetust tagaluuk oli seest roostes, isiklikult ei sõitnud, mootor töötas normaalselt.

Kindlasti tasuks huvikorral omanikuga ühendust võtta ja täpsemalt uurida.

• 3 nädalat hiljem...

Huvitav, et neid autosi märgatakse alles siis, kui keegi on ära ostnud, pisut kohendanud asja ja siis hinna kahega korrutanud?

Samat autot käisin elvas ise vaatamas kuu aega tagasi, üle katuse käinud pill, katus mädaneb, luuk ei liigu, lagi mingi riideräbalast uus tehtud.Juhi lansekas end pisut liigutanud, roostet siin seal. Hea külg selle masina juures on see, et sisu oli korralik selle aasta masina kohta ikka, samuti on masin nn rikkumata ja tehase konditsioonis, pagassis sisu korralik, tule katted pagassis kriipimata jne. Kui vaeva näha, saab kindlasti hea masina.

Krt, see oli isegi ju kaks korda madalama hinnaga enne müügis. Huvitav kas autoga on siis selle hinnavahe eest miskit tehtud ka või sattus lihtsalt miski ärika kätte?

puhtaks on küüritud, istmekatted on ära võetud ,TüV on tehtud..

Aga auto endiselt kere seiskorra poolest ilge saast.

• 2 nädalat hiljem...

http://auto.motors24.ee/vehicles/310273-BMW-320-1987.aspx?pg=0&sort=paid julgeks soovitada,sattusin juhuslikult seda autot nägema oma silamag ning ka omanikuga sai jutule.

viimased 10 aastat on auto olnud ühe omaniku käes ning talvel pole sõitnud,kerepoolest tahaks väheke tegemist ees istujate jalge nurgad,mõialt paistis igati viisakaks ning tehase konditsioonis.

Ilus ainult sellest ei sa aru mis kuradi pärast see armatuurlaud sellise tuning vaibaga ülle on tehtud on?Oleks võinud nahaga teha.Kas udukaid pole või on need mingid õhuavad seal neil.

• 2 nädalat hiljem...

Nägin seda autot tartus ,siis kui sõpsile käisime ühte teist masinat vaatamas ja igati viisakas e30- omanik oli umbes 30a kanti veits suhtlesin ja näha ,et korralikult hoiab masinat

• 3 nädalat hiljem...

seda pilli ma üritasin vahetada kunagi kui mind tabas e30 touringu vaimustus oma 525 touringu vastu aga omanik ei võtnud vedu kahjuks,

siis vist oli se isend väikse esi kõksuga ka,aga beez sisu ja teisaltatav kärukonks koos hoidajaga on väga popp :)

Muudetud , muutis sass

seda pilli ma üritasin vahetada kunagi kui mind tabas e30 touringu vaimustus oma 525 touringu vastu aga omanik ei võtnud vedu kahjuks,

siis vist oli se isend väikse esi kõksuga ka,aga beez sisu ja teisaltatav kärukonks koos hoidajaga on väga popp :)

Jepp, käis küljepeale üles vist?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus