Hüppa postitusse
Postitatud
comment_121193

Sai siis eelmine nädal rullikas soetatud, mootoriks m40b16, manuaal katuseluugita kupee. Lisad puuduvad, põhja alla pole hetkel veel jõudnud vaadata kuna viibin kaitseväes. Paar auku olen suutnud tuvastada. Salongiradikas arvatavasti lekib, kui see välja jätta on tegu täiesti sõidetava autoga. Ise pole hetkel midagi muud teinud kui spidobloki ära vahetanud. Plaanid on suured (nagu alati) kaalutlen turvakaare panemist, korvistmed, vähe asisem mootor ning ketassild. Velgedeks näen ideaalis xxr527meid. Tuleviku värviks võiks olla lemansi sinine, sees kuldne turvakaar.

IMG_20170918_174148_023.jpg

2017-09-16_11-03-42.jpg

FB_IMG_1505668150384.jpg

• Vastuseid 107
  • Vaatamisi 11,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Sain täna värvimisest auto kätte. Üle pika aja kannatab auto poole vaadata jälle😀

• Hooaeg lõppes kahjuks pauguga, tuldi tagant sisse

• Vahepeal on auto m50 mootori vahele saanud, zf kast, 1massiline hooratas, 36 tdsi kardaan, e21 pidurivõim, e46 roolilatt kuna vana 36 oma lekkis, rooliotsad, coilid, uued piduritorud ja igasugu puksid

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_135676
23.1.2020 kell 19:15, MartinM ütles:

Velgede pärast valetab 10ga, 50 kmh ja 2000 pööret on veits liiga palju :D

Kui sul seal 3,45 all on, siis 205/55R15 rehviga oleks 50 peal 1500, ma ei tea mis sul all on aga nii palju see ei mõjuta. Koodipulk ikka R6 mootori oma kellaplokis?

Muudetud , muutis kurikristjan

• Autor
comment_135845

Natukene sai mootori välimust värskendatud, lähipäevil tellin vajalikud tihendid, veepumba jms. Kuna see aasta tahaks kevadel juba sõita sellega siis mootoriruumi värvimine tuleb arvatavasti järgmisel talvel. Rahakott liiga õhukeseks jäänud viimase nädalaga 😀

IMG_20200208_210810.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_136101

Oskab keegi vähe targem öelda mille tagumisi kettaid ma enda 5x120 setupiga kasutama peaks. Konsulteerisin natuke ja mulle öeldi et 36 323ti compacti õõtsa ja laagriga tuleb ratas väljapoole. Õnneks on mul ühed 5x120 õõtsad veel millel on koodi järgi (topran 500869) e46 rummud. On keegi sellise rummuga mingi ketta leidnud mida saab kasutada? Pildil siis alumine on 46 rummuga ning ülemine 323ti oma. (46 rummuga õõts tuli ilma ketasteta ning lisaks on sellel suppordi kinnitused ümber keevitatud)

õõtsad.jpg

Muudetud , muutis MartinM

comment_136107

Kui ma õigesti mäletan, siis ise kasutasin e90/91 rummu ja e46 330d piduri support koos kanduriga.

Supporti kanduri üks kinnitus tuleb teise koha peale keevitada. Veljed 17x8,5" ja ET 13.

0111677119e3f89.jpg

011167711120406.jpg

Muudetud , muutis zaddam

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_137014

Sai alla keeratud uus 3,45 differ ja nüüd on 50 kmh peal pöörded 1500, vahetasin välja ka koonusfiltri. Järgmine nädalavahetus hakkan viimast anomaaliat uurima. Nimelt kuskilt august läbi sõites või rööpaid ületades sureb auto välja ja hakkab jõnksutama. Eeldan et kuskil on mingi juhe natuke lahti või katki vms ja rappumise tagajärjel ei anna ühendust. Peale välja suremist kohe poolest pöördest tööle ei taha minna vaid peab käiama natukene. Lisaks sellele kui auto soojaks läheb ja välja suretada siis salongivent ei tule enam üheski astmes järgi. Külma mootoriga vent töötab ja kui mootor ei käi siis töötab ka vent igas astmes nii nagu peab. Kui kellegil on samalaadne mure olnud siis palun aidake 😀

rulla1.jpeg

rulla2.jpeg

rulla3.jpeg

Muudetud , muutis MartinM

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.