Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. eix,laiendid sinu müüdud?
  2. ühe eestalse lemmik toit on teine eestlane ma pole ütlse kurb et sellest teemast pauku ei tulnud,sain tänu sellele omale beljuulja millest unistanud vahest, jõudu ja jakksu riisirakettidega
  3. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    pekki se e30 ni roosetama peab? talvel ei sõida,hoian nagu s***a pilpapeal ja iga kevad läheb hullemaks,sõbra e36 kupee vedeleb soolases lume hunnikus ja hooratakse niisam pole midagi viga
  4. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    krdi pemmivennad need on kõige hullemad,krt ma vihan neid *****
  5. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    mõtteainet on tegu oli siiski väliselt täiesti terve mootoriga....sees aga puruks nukk ja pekkis saaled,kus juures nukka vaadates on just mudrunud nukkadel kõrged randid servades.... lammutus oli ka breztiisne margilammutus talllina külje all kus vaevalt nukkvõllide abil mootoreid eemaldatakse aga mine tea noh
  6. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    keldrist koorus välja üks b35 plokikaas,pärit siis romulast toodud mootor kunagi ammu. kummalisel kombel on nukkvõllil jupp katki teise silindri juurest koos nookuriga,kuid mu paistab nagu ok. tõenäolisiselt tegu siis avariilise auto pealt pärit mootoriga,kuid mis võiks olla se tsenaarium mis paneb nukkvõllil jupi vahelt ära murduma?
  7. pakkuda siis bc suunatule kang ja lukukomplekt millets puudu parempoolse ukse lukk. hind kokkuleppel,võib pakkuda vahetuseks e30 varuratast. ps
  8. mul kuskil selle auto müügi pildid aastast 2008,ihkasin vist omale seda isenit siis
  9. aga m20b25 125kw motot tjuunitakse ju m30b35 õhulugeja aju ja pihustitega
  10. kas seda balooni ni tervislikel eesmärkidel oleks vist viisaks ennem lõikamist vett või liiva täispanna
  11. lahedad tabletid on all mulle meeldib
  12. streetrace streetrace streetrace enda vagunil täpselt samasugune sisu ja tundub päris keeruline seda tooni salongi juppe leida,lagi on ainult valge sinu isendil?
  13. oman analookse värviga sõiduvahendit,krt sinu pärast kohalik seaduse slim mind pidurdabki
  14. soovitan e21 foorumis sul kasutaja cardo e28 teema läbilugeda
  15. mu meelest on nätuke tõrva meepotis se et mootori ruum oli sellel isendil kangesti värvitolmuga koos
  16. b34 jupid suht defka kaup,sul miski võluri varukas kus 160kw mota juppe tuleb ?
  17. keegi e30 kesta kiidab on kohe eix nagu paha hais kohal ja hakkab seletama kus kõik ussitab aga e30 kontekstis on hea kere juba siis kui on üle keskmise ju,uue auto saab endiselt poest
  18. lihtsalt uurisin kas sa tegid samamoodi nagu mina auto on mõngel triangel jõudu
  19. mõttlesin pigem,et kas tegemist vajav kupee annab aega juurde või?
  20. se kest vist vedeles talvel keilavahel
  21. latipoolse nuudi lükkasid lihtsalt sügavamale soonest mööda roolikardaani sisse ja asi tim? kui tulevikus peaksid ostma sisemised e30 rooliotsad,siis e36 tolmukatte rooliotsapoolne diameeter oli väiksem,aga kannatas e30 rooliotsa peale vabalt venitada
  22. milleks se kupee siis?
  23. kõik käigud on põhimõttelselt tagurpidi,ülekande arvud on ka teised vaja siis kasutada 2.xx tiffrit parandage mind kui eksin. aga ei lähe kunagi meelest kuidas aastad 12 tagasi üks 323i dog leg käigukastiga,omanik istus kõrval ja sõber sõitis tal, nägi se nii välja et teine peeneks ja esimene,kolmas peeneks ja teine sisse.suht oksele ajas selline sõidustliil,aga mis teha kui inimene ei õpi
  24. rääkides jupi hindadest,lahtiseid korras diffreid olen ma soetanud hinnavahemikus 0 eur-1200krooni edu e30nega!
  25. värskendage ka minu mälu,92kw on jagaja väntvõlli pealt,95kw nukkvõlli otsast?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.