Hüppa postitusse
  • 0

M20- 95 ja 92kw


karlerik

Küsimus

Sellele küsimusele on 15 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sisselaskeid on erinevaid küll 2.0 mootorile. Kataloog näitab katalüsaatoriga ja ilma erinevaid variante, võib-olla on see auk sellega seotud. Uuri, kas see kolle sees ka kuhugi edasi läheb. Kui mitte, siis pole erilist vahet. Voolavuse poolest peaks muidu näitajad samad olema, vbolla on mingid kõrvad või augud teistmoodi 92 ja 95kW omadel.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

adu.sized.jpg

Nii ümarad nad kah pole kui tihendi pildil. Tundub ikkagi, et mõlema kaane puhul tegemist 92kw-ga. See märge 88 aga ajab segadusse, võimalik, et ilma põhjuseta. 92 ja 95 kw plokikaantel ei olegi erinevusi? Ka RealOEM annab sama koodi plokikaanele. Erinevus neil mootoritel tundub olema ainult plokis.

Muudetud , muutis karlerik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mis erinevused plokis olla saavad?Plokid on ikka samad. Kaantel on need 88 ja 83 raudselt aastaarvud, 88 ei saa kuidagi enam olla 92kw variant. See 92kw sai olla umbes 86 aastani. Kataloogi ei saa paljudes asjades uskuda, näitab tihti samu asju 83-94, aga reaalis on ikka täiesti erinevad asjad. Samuti seal kataloogis näidatud asjad on tehtud universaalseks, näiteks kui tegelikkuses on ix vahekastid erinevad teatud aastatel (sisu poolest), siis kataloog annab nüüd kõigile uuema ja parema variandi.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus