Kõik, mis hiis postitas
-
M:Star spoke 15"
Normalne vend enne kysib 200 aga 100 ka 'ara ei anna ,laas parem sulavad ahjus m6tetu raha eest. Eestlase kadedus we?
-
Coupe 87projekt - arxman
No nii siit paistab midagi ilusat tulemas olevat ootan huviga mis sellest autost saama hakkab.
- 316i Touring 91 - Riho
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Nii selle imevedeliku ostsin ära vaatame kas on kasu ka .Täna siis Mustakal ringi s6ites tahtis tagumine juhipoolne laager siis töölepingut ülles õelda tõmbas sellise krigina järsku siise et jube. Jäi seisma ja uesti sõitu allustades kadus ,s6itsin siis kodu lähedale ära ilma kriginata ,väike sahin nagu on aga et päris kinni ei jookseks siis praegu rohkem ei puutu teist . Plaanis oli muidugi teine enne gaarasi panekut veel soome viia et saaks ühteist ära teha veel enne talve aga see jääb ära vist. Laager ja k6ik on olemas aga tahaks õtsa ka ära puhastada ja värvida nii et seda kohta ma nii kiiresti ei leia kes mulle sellist teenust osutaks. Taha sai siis uus org. BMW märk kah külge pandud .Mõni päev ehk mõni uuem pilt kah.
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Tean mida sa tunned .Vihmaga on m6nus.
-
325i '90 - GTA
Ma panneks selle otsa ehk otseks ainult ,praegu on ta selline nagu low lifterid kasutavad et m'ooda maad ots ei lohiseks aga mulle meeldib see summi ots,kui siis v6iks lyhemalt v'aljasolla ainult. Aga maitsed on erinevad ja k6igega harjub .
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Ma vahetasin endal seep'arast nende vakstust polstrite vast kuna riidest l'ahevad ikka mustaks ja neid on ikka pagana tyytu hooldada kogu aeg. Vanadest nyhkimis kogemustest lihtsalt v'asinud juba.
-
325i '90 - GTA
Ma panneks toon klaasi esimestele ustele kah kui ainult lubatud oleks ,ma ei suuda valgete klaasidega s6ita .
- M: BMW BBS 15" 4x100 kärgveljed
-
316 Baur '85 - Rauno
M6nus , jah eks ta aega v6ttab .Aga hea saab. Katus on ka uus we?
-
Tänud , eks lähen vaatan mis ime vedelik see on.Uus laat on muidugi pagasis juba olemas.
-
Autoga siis ikka liigutud nüüd parasjagu ,probleeme pole peale selle et kõik pagana augud siin tallinnas on tunda selle autoga sõites . Võibolla on viga muidugi selles et olen liiga mugava autoga juba harjunud .Midagi ei kolise ega killise midagi pole veel vanast tagasillast ka järgi andnud selle parutamisega.Mootor töötab ka laitmatult ,aa roolilatti vahetan muidugi juba uuesti välja kuna Traxi käest ostetud latt iseennesest leekib juba algusest saati ,v6tta nüüd kinni kas on paigaldaja viga või oli see kohe pekkis aga raibe oli märg igatahes kohe . Tänud siis eixxile ka paari viidina eest mis sai ka oma kohale pandud .
-
318i Cabrio '92 - Leks
See lingil olev sai koos mu pudiga koos ostetud ja oli valmistadud siis Tepanis .Nati kallim kui rutsi tehtud . http://www.upload.ee/image/1611265/26082011165.jpg
-
318i Cabrio '92 - Leks
Nahast ikka millest siis muust ,ainuke erinevus on siis et sul on õmblused värvilisted tehtud .
-
318i Cabrio '92 - Leks
Ma sain küll 30 eur eest rooli tehtud ,ruts tegi.
-
BMW 325ix 1989
Tere,talv on tulemas ja r66mud selle autoga algavad ysna pea .Loodame et talveks saad ikka liikuma .
-
316i kupee '89 - eix22
Valgeid l'aheb ja tuleb juurde .Kere on seestpoolt vaadates kyll heas korras ,fl on kuidagi nende ustega rohkem prob kui prel.v6i on see v'arvuse p'arast rohkem n'aha.
-
320i '87 - Vahtraleht
M6nus punane paistab ollema .
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
4 k'aigukast jahennamustel karpadel,vanamehel oli ka 4 kast.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Jama jah ,ei soobi myy mulle maha .
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Pljad et 87 a. ka veel karpa mootorid,aga korralikult s'ailinud.
-
BMW 316i '88 - massu
Lahe :D k'asna Kalle ja muud tegelase .
-
BMW 316 '85 - Magnus
M6nus ,mingi lapiku summi pytti sebima v6i siis tagumise lisa ka .
-
No nii esimene THÜ sellele autole tehtud.Nüüd saab vähemalt rahulikult punktist A punkti B sõidetud ,kuigi see aasta pole suurt midagi erilist teinud aga kogume hoogu
-
Piduritorude valmistamine
Huvitav org .pikk toru maksab mingi 10 eur otsad ka kyljes aga see vastu lyhemad on kallimad org.