Hüppa postitusse

heppar

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    57
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja heppar saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. E34 M21-el läheb karterisse otse.
  2. heppar

    Väike mure jahutusega.

    Kas veesärgi vollad on kivikõvad töötemperatuuri juures või annab kokku ka pressida? Kui kivikõvad, siis on ebanormaalne surve sees, kui mitte, siis veesärgis kuskil ummistus või jahutusvedelik vajab väljavahetamist. 100c ei ole normaalne kohapeal kui kõik silindrid töötavad korralikult, kui kütet või õhku saab rohkem, siis tõusevad temperatuurid kõrgemale. Sõidu ajal saab radikas rohkem külma õhku ning ringlus on kiirem mistõttu jahutab ka rohkem. Mahlad segamini pole? Ebanormaalse surve puhul peitub probleem kuskil plokikaanes või tihendis. Tihendi puhul tavaliselt lööb mahlad segamini ja on kuulda, et mõni silinder käib kehvemalt. On ka erandeid ka nähtud.
  3. Ei saa kurta küll, selle hinnaga mis mina selle kätte sain olen mina küll rahul . Lihtsalt paar küsimust oleks üle-eelmisele omanikule.
  4. Kas kellegile siit foorumlastest on omand eelnevalt seda 325iA-d, nr.märk on 48ZKK, info mis viiks üle-eelmise omanikuni oleks väga teretulnud. Ehk keegi oskab rohkem pajatada mulle PS-is sellest pillist. Tahaks ajalugu rohkem teada väheke.
  5. heppar

    K: mure..324d sööb genekarihmasid

    Genekatel ka ju väiksed erinevused, vb genekat vahetatud, minu omal sõi geneka tõttu.
  6. heppar

    E30-le 2.5 tds?

    Ka M21 võib sellist asja teha..
  7. heppar

    Lobamokkade rubriik

    Neid huvitavaid prototüüpe on veelgi.
  8. heppar

    Generaatori ergutus

    Mul sama probleem, tuli kustus armatuuris, pirn terve ning ergutus puudub. Kellel veel kogemusi on sellega?
  9. heppar

    Liikmete haridustase?

    Jah, nagu näha siis siiani veel seostatakse imbetsillsust ja BMW-d mis on kohati ikka veel päris naljakas, kuna ei osata siiani näha, et igal lubadega/lubateta inimesel on õigus valida ükskõik millise masina vahel kui ta tahab endale midagi soetada. Kui ta valis baieri toodangu, siis on see tema valik ning kätt ette panna on vale, sest kes on keegi otsustama tema elu üle. See, kuidas tema käitub liikuses või mujal, sõltub temast endast ja kindlasti kui mõjutatav ta on, kas ta huligaanitseb või sõidab rahulikult. Võttes konkreetse "rullnoka" arvesse, siis ilmselt on tegemist inimesega kellel võib tõesti olla madal haridustase aga ei pruugi, pigem asi selles, et puudub piisav kogemus liikluses ning ammuilma korratud asi korrakaitsjate poolt, et enda võimete ülehindamine. On olemas ka inimesi kes saavad oma eluga ideaalselt hakkama, omades madalat haridustaset( ei väida seda, et ärge käige koolis, koolis peaks ikka käima, tuleb kasuks), ning seal kõrval omades ka BMW-d ning ei päädi korrakaitsjate tähelepanu sõites vana klassikalise rullikaga(kuskil oli isegi neid nimetatud tabletikateks ) Inimesed on erinevad ning neid ühte patta sumada automargi järgi on ikka minu meelest väga vale ning kitsarinnaline. Palun vabandust aga see on puhtalt minu arvamus ning keegi ei tohikski olla sellest liigutatud väga. Ning mainiks veel, sinna on veel väga pikk tee, et vanad baierilased saaksid endale hea maine. Endal mul kutsekeskharidus pooleli autotehniku erialal ning rullin ikka veel rõõmsalt oma tuuringuga liikluses, teine sedaan ootamas oma järge millal naasta taas liiklusesse. Õpilasel on natuke keerulisem ülal pidada sellist aparaati aga kui on tahtejõudu, saab hakkama kõigega.
  10. Relee peaks asuma paremal nurgas, ristküliku kujuline must karp. Elektriskeemi vastu tunneks isegi huvi, eriti just selle kapotealuse oma vastu.
  11. heppar

    324D lööb kütte tagasi

    Need originaal käsipumbad kipuvadki läbi minema, sealt hakkabki tagasi vajuma.
  12. Loodetavasti läks siis headesse kätesse. Õde isegi nägi kui läksid sellega Kuivastus praami peale.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus