Hüppa postitusse

mental

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mental postitas

1. pilt on äge peaegu saab aru et rullar pildil elagu kvaliteeeeet
  2. olex ka hinna huviline 900.- on siia maani parim pakkumine
  3. mental vastas zius teema asukohas BMW ajalugu
    kelle hiina perekonna v
  4. ei saa 3,0 v8 elu sees arvele ymber ehitatud v modidtud mootori kinnitustega saadab ark suu kohe kukele vähemalt nii olen kuulnud kui kellegil kindel näide sellest kuulan huviga tahax enda 3,0 ka legaalsex saada
  5. no siis suve lõpus v8 tripp saxamaale seal korra arvele ja siis eestisse tagasi ja siia arvele ja taipohh kui nad(ARK) nussima hakkavad aga edu ja tahax juba kuulda mis sinu oma teekattega teeb
  6. mental vastas zius teema asukohas BMW ajalugu
    päris ägedad kunagi võisid ikka autot ostma ajada kyll sest enne oli vaja kahte autot ruumikat sedaani ja 4wd turvalisist ja võimsust hahahahaaaa e30 ruumikas
  7. mental vastas ainar teema asukohas Tuuningurubriik
    maffia on tehtud ainult face-liftile ja kahjux see kvaliteet on selline rohkem huinjaaa kui mnjaaaa ma nii loogiline iin vara hommikul ,aga ise riidega sõber oled mix mitte paar kihti lisax ja talatad ära ja kak milinki
  8. mina tahax eesnahkhiire ja kunoti duelli näha live-esituses ja siis olex syda kohe rahul kokkutulek olex siis vabsee vahva
  9. no siis äkki järgmine aaasta kohtume joonel aga edu ja suurt rahakotti sulle
  10. päris kenake teine kas ise värvisid v lasid teha sinna vist läx juba kena kopikas
  11. päris kena aparaat ootan tehtud töid ja soovin suurt rahakotti
  12. sai siis pärnus seee pill oma silmaga ka ära nähtud ma arvan et see oli sinu pill v siis selle väga täpne koopia aga sellega sõitis HÄSTI pikkade jalgadega kena naine kes andis ka korralikult minna sellega ei igal juhul yx ilusamaid sedaaaane
  13. oh jah minu oma võix ka nii kaugel juba ollla omadega mul poole selline pisi asi nagu kere vahetus
  14. on keegi teinud ka seal juba v
  15. meeldiv valgeid ka näha ylepika aja vähex jäänud mina sina mõned veel valge ilus värv ' edu ja suurt suurt rahakottttti sulle
  16. endalgi e30 330 seisab selle taga et MASU närib rahakotti kuigi nyyd vist enamus asjad mis vaja olemas saab tööle hakkata aga edu igal juhul ja loodan suga kuskil millalgi jõudu katsuda
  17. mi hatsu ka sellist kere ja kohe hakkax jonnima äkki saax ei noh tubli poiss oled soovin ikka edu suklle nägunäha see MASU pole veel jõudnud
  18. kle sa ise muidu tegid kohe kõike õieti v :D kahtlen eigo aga võibolla olid supper männ igal juhul mis mee vaidleme mis poiss ise auto kallal teinud oled ja kui nõu vaja v kindel pole siis ikka kysi suurtelt onudelt eix ja valerka ja muud sellised suht nutikad e30 koha pealt ära häbene
  19. eix krt ära hakka las poiss teeb rahus tore kui selliseid veel tehaxe edu sulle ja suurt rahakotti
  20. naljakas oli vvaadata muid ikka enne valmis ehitamist näitama ei minda aga seal olid ikka päris jubedaid exemplaare isegi nr märk oli kõveralt ees aga ex alguse asi see suvi tuleb suurem ja uhkem rautselt
  21. mootori võix vahetada natu käredama vastu muidu soovin ikka kaasvõitlejatele edu
  22. kle sul võib sellest autost (loe võrrist) asja saada edu ehitamisel ja loodan et tuleb ilus isend
  23. njah krt kena masin täitsa selliseid hea vaadata
  24. aaaaaaaaaa selge
  25. mul oli endal 5 sama sugune peal

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.