Kõik, mis kurikristjan postitas
-
Lobamokkade rubriik
Kuidas sul AFM - MAF ümberehitusega kogemus on, kas kannatab ümber kirjutada M20 aju nii, et toimiks teist tüüpi õhumõõtjaga ning kas ja mis erinevused on hp ja nm osas?
-
m40 to m20
Piisab ju koodipulgast, et õigesti näitaks?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mis grupis see möll käib, ma ei leia kuskilt?
-
Klaas seest imelikku möksi täis
Mul oli hoopis siduri peasilinder lekkiv.
-
Lobamokkade rubriik
Sama töö, nagu 3.0d swap. Foorumis peaks M57 juttu olema küll ju?
-
Kuidas eristada ETA plokke CR poolest?
Milleks neid asju üldse eristada on vaja, originaal eta on tema ise olenemata surveastmest ja strokeri ehituseks 885 kaanega on eta kolb nagunii täiesti vale valik, võiks panna b25 omad. 731 kaanega teine lugu muidugi, aga mõõtmisest ja arvutamisest ei pääse. Kinnisel mootoril saad ju ka vedelikuga põlemiskambri ära mõõta ja töömahtu teades pole probleem ju CR välja arvutada?
-
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=277395
-
- 316i '87 - Ats
Kollasesse läheb see kimp, mis kompu poole jookseb. Kui on vaid kaks pistikut, siis lähevad vaid valgesse ja sinisesse.- M: Audi/VW plekkveljed 6x15 5x112
Müüa sellised veljed. 15x6 ET45, 5x112. Peaks sobima A4, Passat jne. Sai ostetud koos rehvidega rehvide pärast, nüüd vedelevad kasutult. Hind e30 klubilistele €30. Asukoht Põltsamaa. 53858447- 324 TD Touring 1991 Hermu
Susi mind söögu, kui see 484THM polnud mingil ajal eelmisel aastal mu enda igapäeva-asjaajamiste romu. Me maa on ikka väikene. 20 aastat on pikk aeg, mõtted ja prioriteedid muutuvad. Katsugem ikka reaalsuses elada, see on üle poole auto praegusest vanusest. Kraabi rohkem pappi kokku ja tee kolme-viiega midagi valmis, ma küll ei tahaks teada, mida originaalosade hinnad lähiaastail teevad, kasv on olnud pidev.- 324 TD Touring 1991 Hermu
Mul on ka roheline, teine toon küll, aga koledat pole seal miskit. Ilkuda pole mõtet, aeg näitab, mis juhtuma hakkab. Edu igal juhul.- 320 1984 coupe
- E30 lisavarustus
Üks videomontaaz erinevatest vidinatest... üks huvitav asi, millest varem kuulnud pole, oli soundboard mulle näiteks.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Olen seda pidevalt liikvel näinud, tuttavate tuttava auto. Lähedalt uurinud ei ole kahjuks. Piltidel näeb erksam välja, kui päriselt. Minu kandist pärit.- 325E`(M20B27)`85 Renxx
85 aastal ja minu 86 novembri masina kapotialused tunduvad mõnevõrra erinevad. Ju on täiustatud. Tühikäigu lonkamist saad parandada reguleerkruvist ka. See tuleb küll ampermeetriga paika keerata, aga mina niimoodi heaks ei saanud ja keerasin kõrva järgi. Kusjuures lamda lahtiühendamine triikis minu autol kergelt ujuva tühikäigu koheselt siledaks. Ilma lamdata siiski sõita pole tahtnud.- O: 188 diffri, kaan ei ole oluline
Samuti 3.15 pakkuda Põltsamaal 53858447- M: palju tavaari
Typ188 difriga selgus, et birka oli vale, tegu pole 3,91 vaid hoopis 3,15 ülekandega.- Kes, kus ja keda nägi
Tundub, et Põltsamaa kanti on tulnud üks punane kaheukseline juurde, keskelt kollaste kärgedega. Meenutab väga seda replicadega hinnalist auto24 pilli, mis müügis oli.- O: TYP188 diffri flantsid
Otsin pooltelje flantse 188 difrile. Pakkuda võib ka e30 või E36 323ti diffri kaant samale difrile. 53858447- 320i 92 kW sedaan ’84 - Priitv01
Ma kergitasin mootorit põhjatihendi vahetuseks, tundus lihtsam, kui pilu kaudu õlipumbaga nikerdada.- M: palju tavaari
3,45 differ müüdud.- Kütusenäidiku tuli
Ma olen üldiselt kõikide bemaritega saanud tule süttimisel 80-120 km sõita. Eks see piir umbes 7 liitri ligi peaks olema.- 320i (M50B25) '90 - RaidoM
E30 originaale raskem leida, aga teiste bemarite omi aeg-ajalt ikka müüakse.- M50 mootori paigaldus e30-le
Mul M42 compact konditsioneeriga, sellel ainult elektriline vent ongi visco asemel ja seier püsib keskel vendi rakendudes. Anduri kohta info puudub, pole süvenenud. - 316i '87 - Ats
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus