Kõik, mis GTA postitas
-
325i '90 - GTA
Paides vähe neid jah, eks ma ise eriti rahul temaga pole aga kõrvaltvaatajate häid sõnu on alati tore lugeda. Tänud Seda autoaia juttu olen ka ennem kuulnud, huvitav kui kaua ta platsil ostjat ootas ka? Ja kas kuulutuses oli sportnukk mainitud? Ka parkides laguneb, nagu ühele õigele diivale kohane. Täheldasin, et korralikud õliloigud hakkavad kaassõitja poolele tekkima, seistes tuleb mõni üksik tilk aga käiva mootoriga lahmab mis kole Õlisurveandur või õliradika o-rõngad, eks selgitan. Ja akul ka küljed punni läinud, peab vist uue vaatama enne kui pagass hapet täis on.
-
Lobamokkade rubriik
Piigid alla ikka, jäärajale
-
325e 11/1986 - kuri
Viska kassetimehhanism välja ja pane selle asemele bluetooth moodul. CD-d on ikka nii 2001 Lisaks jääb sul originaaljuhtmestik rappimata ja muusikavalik on ka tunduvalt suurem. Ma ei oska ka tuvastada aga kas sel masinal on tehase HIFI pakett? Tagaaknal nagu mingid taolised kõlarid on aga aru ka ei saa. Sellisel juhul on teise maki panek keerulisem kuna orig. võimendist mis pagassis asub, tuleb mööda minna.
- O/V: helehalli salongi detaile
-
E36 roolilati install DIY
M3 ja Z3 osas on erinevusi, meile kättesaadavad e36 roikad on samad. http://www.rmeuropean.com/bmw-e30-steering.aspx
-
Ärge taguge M20 mootori nookurite telgesid auklikeks
Kas kaant on varasemalt lihvitud ka? Saavad kuuma, tõmbavad kõveraks ja sealt hädad algavadki.
-
Müüdud! LUKKU
Ah neeeeed veljed. Kahju, käisin veel tsipis päev enne kui müüki panid Joeliga rääkimas ja nägin ka nullkahe all neid Aga päeval ma feissis ei käi ja õhtul kuulutust nägin siis olid müüdud juba. Njah, oleks poleks vahet pole
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Pic or didn't happen Värvivalikut tahaks ikka näha.
-
320i kupee '88 - PetraP
Lachsilber metallic ? See on üks sobivamaid värve rullikale mu meelest. A veljed on täitsa adekvaatsed (kas need on midagi OZ toodangust, meenutavad Fittipaldisid?) kuid neerud võiks hõbedased olla, sihuke täitsa tume nina minumeelest ei sobi vanakooli masinale. Ja veel, kas tagumist usa numbrialust annab veel tellida FL-ile? Aga pildilt tundub küll väga sileda plekiringiga masin olema, edu hoidmisel! Kalendripiltide hääletusel see vist ei osalenud? Oleks olnud hinde vääriline masin küll
-
O: Tahhomeetri anduri
FL mootorile? Sellele on pakkuda originaali. 10e pluss transport.
-
Müüdud! LUKKU
Mul 160mm diameetriga borbeti kapslid ka pakkuda, kui siin neid kaasa panna pole
-
KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
1, 11, 14, 29, 32, 35, 38, 44, 49, 51, 57, 72
-
Ärge taguge M20 mootori nookurite telgesid auklikeks
Mul omal juhtus ka selline lugu kui lahti võtsin esimest korda ühte mootorit mille kokku pidin ka panema Lahenduseks lasin treialil teha uue punni mis istuga sisse läks. Teoorias peaks saama kaant eemaldamata võlli kätte, eeldab kapoti-radiaatori eemaldamist, mootoripatjade lahtilaskmist, mootori kergitamist. Kaanepoldid on kahjuks ühekordsed.
-
Milline aku on sobivaim?
Tere! Kuna siiamaani pole ausalt ka mitte ühtki akut ühelegi oma autole pidanud ostma, siis sooviksin veidi nõu selle koha pealt 325i tehaseaku on vist 65Ah? Mõõtudelt ja ka mahutavuselt saab pagasniku auku toppida ka toekamaid mudeleid. Tegelikult võiks ju see veidi suurem ju olla, mis oleks mõistlikkuse piiriks? Generaator on 80A kui see määrav on. Osadel mudelitel vist 90A genekad ka, mis tingimustel neid paigaldati? Või kui auto reaalselt talvel igapäevaliikluses ei osale polegi see aku võimsus olulisim vaid hoopis garantiitingimused või midagi veel ? Hetkel viskan silma selliste näitajatega akule: Aku mahutavus - 77Ah Käivitusvool EN - 780A Klemmid: -/+ Pikkus - 278 mm Laius - 175 mm Kõrgus - 190 mm Kaal - 18,7 kg Kinnitus - B13 Klemmide tüüp - Standard On selline overkill? Näiteks sama tootja (AD) pakub samade mõõtudega 70Ah/640A , 72Ah/680A ja 74A/680A, neil kõigil 17kg kaal, neist midagi valida hoopis.
-
O: kütte rõhuregulaator
Mis rõhuga regulaator olema peab, neid erinevaid. Olemas M20B20 oma, 2,5 bar rõhule. B25 muidu 3.0 bar B20 oma 10e, sisaldab postikulu.
-
Lobamokkade rubriik
Roostetavat/lekkivat 316t olen näinud küll, garantiikorras asendatud sama narki materjalidega ja kestab. Tegu oli tavaliste muhvliitmikega keemia pumpamiseks kasutatavas torustikus. Ses suhtes et on eri märke, olen kursis :-D Aga enneaegset lagunemist ei oska ka muuga seletada kui et kvaliteet kõigub, või müüja müüb teadlikult vale marki? Konkreetsel juhul polnud ka ühtki keevisliidet, mille kaela asju ajada. Muidugi see ajalise üledimensioneerimise jutt on õige küll, oli vanasti taate kes oma ladale roostevabast väljalasked tegid. Taadid kadund, autod mädand aga selle summuti võib edasi pärandada :-D
-
Lobamokkade rubriik
Ma kardan, et osalt on siin taga ka kokkuhoid materjalitöötuses. Kui vanasti nimetati roostevabaks siis täna on need hoopis raskestiroostetavad Arenenud on keemia millega metalle kaetakse.
-
Lobamokkade rubriik
8mm vasktoru kütusele samuti olemas, olen kuulnud mingist kohast nimega autoapteek. Ja meetri hinnast 4e.
-
O: E30 originaal või sisuga kokkukäivat makki
Rullikaga seostuks pigem midagi sellist? http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=37753
-
Lobamokkade rubriik
Pakuks et spido tagant kiiruse impulss, isegi kui cruise'i kasutada on seal piisavalt vabu pesi:
-
M/V: M20 hooratas MÜÜDUD.
Lisakellad olemas Aga hooratas endiselt alles
-
O: El. antenni relee, diag. pistiku kate, kaitsmekarbi kaas
Kui päris tervet kaitsmekarbi kaant tahta siis tuleb h2-st tellida, enamasti on neil kõigil kinnitus murdunud ja selle asemel servast kruviga kinni (nagu ka mul ). Võib muidugi leida enamvähem viisaka mis on suuresti kriipimata ja kirjad peal alles aga see on ka kõik.
-
320i 2.5l '85 - Raul
Kas proovisõit läks nii rajuks, et differ lõppes?
-
325e 11/1986 - kuri
Kas ehk mõni usin sakslane ise pole neid külge puurinud ja viilinud, originaalis peaks suunatuli madalamal olema, suht liistu peal ikka?
-
325e 11/1986 - kuri
See peaks juba liikuma asisemalt küll, mootoris on midagi nipitatud pluss 3.64 LSD vist all? Eelmine omanik mulle tuttav, sain temaga paar korda sest autost ikka rääkida kuigi ise vaatama ei jõudnudki Äkki paned vin 7 viimast ka, saaks lisade nimekirja ülesse lükata, mind huvitab mis värvi interjööriga see auto tehasest tulnud on