Näh, siin vanad tegijad juba oma maailmavaateid arutamas Teema algatajal sinnani veel pikk ma astuda. Mina kui võhik, aga siiski tibake taastamist läbi teinud, siis muljetaks et Baemwee on asjast õieti aru saanud. Peamine on kõige keerulisem, ehk kobe kere ja E30 selle koha pealt valdavalt ei hiilga, siin koonerdada ei maksa. Kere remont ülevärviga kipub teenusena 3-4k olema. Mädanevad põhiliselt esitiiva alumised otsad, uste alumised ääred, aku juurest kipub läbi tulema, esiakna alumine rant, kapoti all esikoobaste ees olevad plekid, tagatiiva ääred, küljekarbid ja selle ära rikutud serv, eesmised tõstekohad ja muidugi kõik muu pole ka võimatu - esipõll, põhi, kapott, katuse- ja tagaluuk. Võimaluse korral võta pagassi polster välja ja saab näha mis tiibadega seestpoolt toimub ning kas ka juba ehitatud on. Kallim kere on eeldus kobedamaks seisuks aga see ei välista et s*ta asja eest palju pappi ei saa küsida. Kindlasti too kuskilt midagi ära kuigi ma ise ei saa hästi aru miks ta mul õue peal on, lihtsalt kujunes nii.