Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud

T2na tartus n2gin Anne ringi peal yhte ilusat kupeed,hall,n2gi ikka mega moos v2lja,taga oli m2rk 318 is,nr oli kui ma ei eksi 519 TKJ.ise Olin t66autoga ning vahtisin tykk aega oleks peaaegu 22rekivisse s6itnud.

Postitatud

Liigun jah palju ringi Tallinna vahel ja veidi ka Tallinnast väljas, mis masinaga ise olid? Tume kupee poleeritud veljega?

Endale jäi eile kuskil 8 paiku järve selveri juures kasutaja feedback silma. Viskasin käppa ka, aga vaatasin, et esiklaasid olid päris mõnusa tooni all. :D

Postitatud

Liigun jah palju ringi Tallinna vahel ja veidi ka Tallinnast väljas, mis masinaga ise olid? Tume kupee poleeritud veljega?

Täpselt nii, must kupee :)

Postitatud

See on tore, et E30 inimesed ühteteist teepeal tervitavad. Aegajalt ikka vilgutatakse tuledega või visatakse käppa.

Samas kui ma oma E36-ga sõidan ja keegi tervitaks vaataks et dafuq see oli  :D

Postitatud

Avastasin eile Eestimaad ja käisin Karksi-Nuias, ühest aiast paistis särav ja küllaltki värske välimusega punane facelift sedaan, saksa kollasete transiitnumbritega. Silm ei seletanud numbreid kaugelt, et aru saada transiidikatest kaua see on seal juba olnud, aga kellegi oma foorumist? Kohalik tuttav väitis et see on seal juba "ammu".

Postitatud

P2hkel Liivalaial. Täitsa äge on teist e30 tänavapildis näha. Eile Sõpruse pst ja Keskuse ristis tuli kirsipunane rull vastu, sai tervitatud, kuid ei tea, kelle oma oli.

Postitatud

oo7 tuli täna vastu Mõigus vist?  

Mingi umbes kuu vana pilt Jürist

01068219819147b.jpg

Kaks nädalat vana pilt Kuressaarest

0106821991e3c21.jpg

Ja hetk tagasi koduaknast tehtud

0106821999d5a60.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus