Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

Mnjah ma tahaks homme autot edasi teha aga sellise ilmaga küll ei taha auto alla püherdama minna. <_<

Aga ilmselt ei jää muud üle.

Õnneks ma tegin kõik autoga seotud asjad eile ära :D

Samas on võimalus ka garaazi minna ju, mitte ei pea lumes püherdama, või sul rull ei jõua sinna ? :BMW:

• Autor

Mul tagasild alt ära ja ainuke võimalus on autot transportida treila peal või tagasild alla panna, aga tagasilda ei saa ilmselt täielikult alla panna enne, kui saab veovõllide remont komplektid kätte, rattalaagrid vahetatud ja diffri valmis ning alla. Ühesõnaga on igatepidi metsas kõik tänu lumele.

Meil siin jõgeval pole ühtegi tiba lund tulnud :D Klassivend rääkis, et kuskil ida-virumaa kandis olevat 10-15cm maha sadanud.

Keegi foorumist?

2012-01-03_21.34.24.jpg

Vabandan kvaliteedi eest

098TEL on jaanuarist saati minu käes olnud ;)

Ei suutnud ka eile tagasi hoida ennast. Käisin lasin selle kevade viimaseid liuge suvekatega. Niikaua kui piduradama ei pidanud oli kõik ok :D

Just hetk tagasi helistati Seesam kindlustusest ja päriti mu müügis oleva auto kohta, et ega te ei taha autot rentida reklaami tarvis.

Neil vaja kummi vilistades parklas teha mingi reklaamklipp :D:lol:

Kes tahab mainet maha teha, siis võin numbri anda. (pakuti ca 30 € , vbolla räägib natuke rohkemaks)

Minu jaoks on selline pakkumine BIG-NO-NO

Kes tahab neile laenata oma autot paariks tunniks vms, siis võtke ühendust , kiirelt soovitavalt !

30 euro eest ei saa ju isegi kasutatud rehve :D Varem või hiljem keegi nõus ootame siis põnevusega

Muudetud , muutis matu665

Kõne lõpus ütles neiu, et eks ma siis helistan veel kuulutusi läbi. Oleks pidanud ta kohe foorumisse juhatama :D

Kahju on see, et E30, on ja jääb "rullnoka" staatusesse igaveseks :( Vahet pole kas sa sussutad rehve parklates või liikled nagu tavaline kodanik...istud E30 roolis, kohe :BMW: nokk

Muudetud , muutis 001WSK

Sinna ei saa midagi parata.

Peaasi et ise sõites ja ümber auto käijes näed lahedat asja.

Pohlamoos koos sarapuu pähklitega mis see sats arvab kes nagunii asja tuuma ei jaga.

Milleks higistada ja pablada.

musjöör

Olen paarkorda end tabanud mõtlemast,et huvitav mida mööda pressivad kaasliiklejad mõtlevad kui järvevanal 50 alas venin neil 60-ga jalus :D

Tavaliselt ilmselt kirutakse rullikat nähes,et kuradi rullnokad kihutavad...

Samas olen kindel,et kui "härrad" kiirust mõõdavad siis olen mina esimene kes kinni peatatakse :huh:

Ja kui sa 50 alas 60 jalus venid, siis mõtlevad kaasliiklejad ka raudselt, et kuradi bemmiraibe tolkneb siin jalus ja häirib liiklust,saaks ometigi linn puhtaks nendest , kihutades oleks samamoodi pinnuks silmas. Ma olen küll ja küll tutikate nooblimate masinate omanike ülbeid pilke saanud, umbes et mis sa tolkned siin oma raipega, ei jaksa autot osta ve, vaata mis pill mul on...:)

• Autor

Mul on põhiline teema linnavahel see, et kõik tahavad koguaeg joonele panna. ;)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus