Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_95282

Hetkel puhkan, kuid ei oska puhata, niiet 15.06- 19.06.15 perioodiks kui kellelgi abikätt vaja või mõni tööots, võid PM-s teada anda. Asukoht Tallinn. Vajadusel saan CV saata ja täpsema kirjelduse, millega olen tegelenud (BC1 kategooria olemas, näppe õliseks ei karda teha). 

Muudetud , muutis TrvP

comment_95314

Rihole aitäh vastamast :)! Kiire küss veel. Originaal is mootor. Kõik kokku laotud, ainsana puudu sisselaske kolle ja õhulugeja/korpuse vaheline lõdvik, mis saab kohe külge pandud. Ajasime starterit ilma lõdvikuta ringi ja sisselaske kolle klapi ees on üks ava, kust starterit ringi ajades viskab tosooli. Loll küsimus, aga kas see peabki nii olema? Loogika järgi nagu tunne, et kui lõdvik külge panna, siis hakkab seda õhufiltrisse viskama või peabki sealt avast tosooli välja tulema? Tänan ette!

comment_95315

Kui ma nüüd õigesti aru saan siis peaks sul tegemist olema gaasisiibri soojendusega, vaata seal lähedal peaks teine selline ka olema. Originaalis jookseb gaasisiibri juurest tosool läbi ehk siis peaks minema teise samasuguse vooliku külge ja sealt omakorda jahutussüsteemi. Selleks et talvel siiber kinni ei külmuks. Sai natuke halb seletus, aga loodan, et said aru. :D

comment_95319

Pole küll m42 sugueluga väga kursis, aga mulle tundub, et on ühendatud jahutusvoolik sinna kuhu oleks pidanud ühendama paagist tulevate bensiiniaurude vooliku. M50-l on igatahes neid tilasid siibri küljes 3tk, 2 külge käivad jahutusvedeliku voolikud ja ühe küljes nn söefiltrist tulev voolik.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus