Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Stange poldialla ikka jah, võid paksu määrdega koha kokku teha, siis pole hullu. Originaalis on poldiga lisaplekk keevitatud tiivale. Ilma pikendamata vist ei saa jah, enamasti nagunii pistiku juurest juhtmel isolatsioon katki. 

Kes Elva vahel halli 324d sedaaniga ringi ajab? Päris rahuldavas korras paistab olevat...

Hellenurmest pärit üks kutt, tal pidavat siin kasutaja olema, aga teemat ei taha teha... :) Täpsemat infot peaksid tahtma, siis püüa ta Elva peal kinni, lahe vana on.

Need plastik klaasid on suht ajutine teema. Kisuvad ära kollaseks jne. Ise juba ka mõtlen selle peale, et klaasist ostma ikka.

Kollaseks te tahate neid saadagi ju ,milles probleem, ei pea kiletama ja jamama  :D

See probleem vast rohkem nendel 24/7 põletajatel. Udukas ju udu jaoks, uutel kärakatel ka ju plastikklaasid , mis samuti lähevad pikapeale kollaseks.

Hellenurmest pärit üks kutt, tal pidavat siin kasutaja olema, aga teemat ei taha teha... :) Täpsemat infot peaksid tahtma, siis püüa ta Elva peal kinni, lahe vana on.

Tagaklaasil klubi kleeps täitsa olemas...

Sain jah need "klaasid" Lätis kuid müüjaks oli teine isik.

Üks päev just mõtlesingi, et huvitav kuidas need plastikud on vastu pidanud aga sain ilmselt vastuse :D

Eix milles udukate põletamisel häda on ? Park ja udu on seadusega lubatud. Ja udukad on mul paigas ka ilusti. Ei tohiks pimestada teisi. Õhtul kasutan juba lähikaid kui pimedaks läheb rohkem. Mina selle pärast sõidab udukatega, et mitte xenodega päeval silma paista.

Mul on sama seis.

Kui korra ksenoonidega harjunud, siis tavatuled ikka parajad küünlad  :D

Eix milles.......

Näed ju milles häda on :D Küsid veel, ise just kirjutasid enne mis probleem on :D

Need plastik klaasid on suht ajutine teema. Kisuvad ära kollaseks jne. Ise juba ka mõtlen selle peale, et klaasist ostma ikka.

Kas kellegil foorumlastest on ligipääsu CNC pingile? Oleks tarvis valmistada 8 sellist jumpstükki.

Camber%252520e30%252520rear.JPG

Pane siis juba 16 tk, tuleb sul ka ehk odavam :)

Tegelt võiks veel paar portsu teha, tahaks ka. Tiit on ka maininud huvi.

No hetkel tegin hinnapäringu 5 komplektile. Vastuse saan siis kui inimene kontorisse jõuab.

Tegin tuuninguks vajaliku alla teema ka, kellel soovi, siis andke märku. Poldid saate ise UM-ist. E39 tagumise alumise õõtsa polt ja seib sobivad väga hästi.

Muudetud , muutis Chulo

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus