Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_66237

Olen isegi seda vaadanud, aga mind häirib see, et nupp on vale kujuga. Endalgi plaanis elektriline teha, aga see on alles kuskil töödenimekirja lõpus.

Olen midagi kuulnud, et fordi tükkidest tehakse. Idee poolest peaks sobima vist E34 actuaatorid ja mõni keeratav lüliti fordi pealt?

Muudetud , muutis Chulo

comment_66238

minu teemas on näha kuidas peab tegema asjad valmis 

Vaja jh e34 tulede regull el motod uuemad. kaks varjanti on vanemad on suuremad ja ei pruugi ära mahtuda kui hakkad tulede raame tagasi kerele kinnitama.

Mina kasutasin ford mondeo regull nuppu mis on pööratav. Leidub igas romulas ma arvan. Järve autolammutuses on küll neid.

Ja mind küll ei häiri see, et pole orginaal nupp. Kui osav nokitseja oled suudad selle orginaal nupu ka aretada fordi jubina külge.

comment_66258

ebayga on jah nii nagu on, vahest õnnestub midagi ka odavalt ka saada. Mina sain näiteks väga heas korras originaal  FLudukad koos lülitite ja kõikide poltidega 50€, see sisaldas juba transporti. Olen ka neid konkreetseid kitte näinud 80€-ga  minemas.

Muudetud , muutis Chulo

comment_66340

Diislel touringu küljest on pärit mu komplekt, tänud tiidule!

teine küsimus on kus on pakiruumis touringul massi võttmiskoht?

Kõik muud augud ja kronsad ja randid olid olemas et aku põhi paigaldada kuid massi võtmiseks kohta ma ei lednud.

Mingi stange kinnitamis polt vms seal on kui se ei anna voolu läbi korralikult,ning haljaks ka kraapida ei taha kuna siis läheb ussitama.

Kuna klaasipesupaak on nüüd vana aku kohapeal,siis kas tehaset tulnud autodel tuleb klaasipesu mootori toide samast kohast kus tavaliselt kuid juhe on piken lihtsalt?

Muudetud , muutis sass

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus