Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Antc-u vana kuut :)....hetkel vist ta venna käsutuses...miskit oli kuskil kirjas kyll,et otsiti mingit vanemat bemmi kuhugi klippi :D

Teise autoga hakkavad mul täna kindlustus saagad, hoitke pöialt.

Kõrgema mitte sõitmis oskusega inimene arvas jah, et oleks tore üks rull ära kõksida.

Seal kahe raudtee vahel on mul 6 € ees alati väga normaalselt käsipesu tehtud.

Olen isegi seda vaadanud, aga mind häirib see, et nupp on vale kujuga. Endalgi plaanis elektriline teha, aga see on alles kuskil töödenimekirja lõpus.

Olen midagi kuulnud, et fordi tükkidest tehakse. Idee poolest peaks sobima vist E34 actuaatorid ja mõni keeratav lüliti fordi pealt?

Muudetud , muutis Chulo

minu teemas on näha kuidas peab tegema asjad valmis 

Vaja jh e34 tulede regull el motod uuemad. kaks varjanti on vanemad on suuremad ja ei pruugi ära mahtuda kui hakkad tulede raame tagasi kerele kinnitama.

Mina kasutasin ford mondeo regull nuppu mis on pööratav. Leidub igas romulas ma arvan. Järve autolammutuses on küll neid.

Ja mind küll ei häiri see, et pole orginaal nupp. Kui osav nokitseja oled suudad selle orginaal nupu ka aretada fordi jubina külge.

See plaanis ongi. Originaal nupul on sisu pleksist, nii et valgus kumab ka läbi nupu.

ebayga on jah nii nagu on, vahest õnnestub midagi ka odavalt ka saada. Mina sain näiteks väga heas korras originaal  FLudukad koos lülitite ja kõikide poltidega 50€, see sisaldas juba transporti. Olen ka neid konkreetseid kitte näinud 80€-ga  minemas.

Muudetud , muutis Chulo

kolisin touringu aku pakiruumi,teemas selles et oleks vaja pilti ees asuvast terminalist kuna pole aimu mis juhe kuhu ning terminali asukohta ei tea ka täpselt (puudub  müramatt endise akupesa kohal)

tänud tähelepanu eest!

Said diisli komplekti? See kinnitub tehasepoolt vaheplekiga muidu tuleseina külge. Endal sai see nii tehtud kunagi, vist läks läbi mingi olemasoleva augu kerekülge kinni ka. Tegelikult saab akuklemmi selle kõige jämedama mutri alla kinni ka keerata- ei pea tavalist kaablikinga asemele jootma nagu sellel pildil.

akujuhe-vi.jpg

Diislel touringu küljest on pärit mu komplekt, tänud tiidule!

teine küsimus on kus on pakiruumis touringul massi võttmiskoht?

Kõik muud augud ja kronsad ja randid olid olemas et aku põhi paigaldada kuid massi võtmiseks kohta ma ei lednud.

Mingi stange kinnitamis polt vms seal on kui se ei anna voolu läbi korralikult,ning haljaks ka kraapida ei taha kuna siis läheb ussitama.

Kuna klaasipesupaak on nüüd vana aku kohapeal,siis kas tehaset tulnud autodel tuleb klaasipesu mootori toide samast kohast kus tavaliselt kuid juhe on piken lihtsalt?

Muudetud , muutis sass

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus