Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

kas keegi hea inimene saaks mulle täna tartus laenata ühte plekkvelge 4x100, tooksin homme tagasi. 

Ma v6in sulle neid lausa 2 anda tagasi poole ka vaja tuua,aga Harjumaal. :D

Õnneks juba sain :D

Saab ikka, mitu korda klõpsi paremat klahvi ja soovitavalt kas kohe peale kirjutatud teksti või otse selle alla- siis laseb.

Nii turbo mehed kus saab ostad neid ägedaid silikon lõdvikuid ? Mul krt e46 330d üks turbo lõdvik ennem egr-i katki ja rõhk ei jõua mootorini :-S

maa enda magnetväli teeb juba mingeid muutusi, mis põhjustab kompassi ebatäpsusi. GPS aga saab info sateliidilt mis peaks olema täpsem. Üldiselt tuleb oodata selget ööd ja hakata siis tähtedega mässama, juhul kui keegi võimsa GPSiga külla ei taha tulla.

GPS näitab kurssi ainult liikumise pealt, seistes näed vaid asukoha koordinaate.Samas nendest saad juba tuletada, kui on piisavalt pikk siht, kus mõõta. Magnetiline ja geoloogiline põhi on ka tegelikult erinevad punktid, kumba sul vaja.

Kes kus heasti rulli tagasillapuksid (õõtsa, plus suured) ära vahetaks mõistliku rahaga ja mõistliku tööga?

Easy hp lisa m20le? Räägiti kunagi igast m30 õhulugejatest jnene, olen kuulnud et on pandud m50 pihusteid jms? Aga on sest kasu ka? Torukollektor ja väljalase on juba head, aga edasi? :D

Oli foorumis kunagi üks teema ka vist, aga palju küsimusi ja vähe vastuseid...

Kuna bauri teema kustutasin, lisan siia ühe pildi, et projekt pole unarusse jäänud :)

post-1757-0-30276500-1402053009_thumb.jp

Kes kus heasti rulli tagasillapuksid (õõtsa, plus suured) ära vahetaks mõistliku rahaga ja mõistliku tööga?

Easy hp lisa m20le? Räägiti kunagi igast m30 õhulugejatest jnene, olen kuulnud et on pandud m50 pihusteid jms? Aga on sest kasu ka? Torukollektor ja väljalase on juba head, aga edasi? :D

Oli foorumis kunagi üks teema ka vist, aga palju küsimusi ja vähe vastuseid...

Keerad endal kütusesegu p***e sellega lihtsalt.

Kui sa mootoris õhu hulka ei suurenda siis ei ole sellest lisa kütusest mis sealt pihustist tuleb ju tolku. Selleks et seda suurendada tuleks tõsta kas pöördeid või suurendada töömahtu.

schricki nukk koos vedrudega+ nookurid ja piiraja 7500 peale :)

Muudetud , muutis matu665

Lisa sinna veel 2,8 liitrise swaanz ja 2 lidrase kepsud ning asi toimib  :D

Krt nii imelik, mul käigud lähevad suht enamvähem sisse kui ülesse poole vahetada kuid käikudega pidurdada tahan siis ikka peab korralikult kangutama :D. kas see sõltub ainult sünkronisaatoritest või millegist muust ka?

Kas keegi viitsib mõõta, kui pikk on e30 sedaan kõige eest taga ratasteni.

Muudetud , muutis Hempishemp

mis mõõdus aku E30-le läheb? pikkus, laius, kõrgus?

ja kust saaks seda klambrit, mis akut kinni hoiab. Mul pole seda kunagi olnud ja ei meeldi,et aku seal ringi sõidab.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus