Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Seoses selle geneka jamaga: Ma pole midagi veel lahti kakkunud ja ei julge enne kui kindel pole, aga mul tekkis küsimus, et kuidas ma kindlaks teen, kas pärast genekat tagasi pannes mul rihm piisavalt pingul on?

Muudetud , muutis Willard

Üldiselt võiks sul rihm ikka nii olla, et väga pitsitama ei hakka ja liikumist ei sega... :D

Noh võid ju panna algul lõdvemapoolselt ja siis auto käima. Kui vilistab järsemalt gaasi andes keerad peale ja proovid uuesti ;)

Kui praegu rihm ei vilista siis katsud käega kui palju umbes järgi annab. Pärast vahetust pingutad samaks tagasi.

teab keegi öelda, mis ja kui palju õli läheb 4.10 ülekandega lsd diffi?

teab keegi öelda, mis ja kui palju õli läheb 4.10 ülekandega lsd diffi?

LSD difrisse käib limited slip õli mis tuntumatel tootjatel kõigil valikus olemas ja kogus sõltub difri suurusest, 0,9 või 1,7 liitrit oli vist.

Mina olen minemas, kahjuks küll mitte rulliga aga e28'a roolis olen :)

Lugege selle artikli kommentaare ;)

Muudetud , muutis oo7

Nn. kupee ongi 2 uksega sedaan. Pead vaatama, kas su amordipüstakud on sobivad, kuna see komplekt sobib ainult 51mm püstakutega autodele.

Hale vaadata neid esiveduliste jorsse kes ketsi tegemiseks peavad laskma autot kinni hoida :sick:

Milleks võimelda kui nii mõttetu auto on, et korralikult ketsi ei tee ilma kinni hoidmata :lol:

kuulge bemmi fanaatikud kindlasti oskab keegi öelda mis firma aitab bemmil teha korraliku helis süsteemi jne. Audil on näiteks Bose, BMW-l mingi harman.... Mis toodet on uuematel autodel jne ?

Keegi teab kas 126kw kahe realist aju ka tehti motronic 1.3-e?

kuulge bemmi fanaatikud kindlasti oskab keegi öelda mis firma aitab bemmil teha korraliku helis süsteemi jne. Audil on näiteks Bose, BMW-l mingi harman.... Mis toodet on uuematel autodel jne ?

harman kardon audi-bmw-mersu. Pannakse ka bose

Muudetud , muutis matu665

kas alpine oli ka bemmi originaal audiona olemas ? 

Muudetud , muutis marttin

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus