Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ise suusatan, kui lund on päris tihti ja kergelt fänniks võiks lugeda küll

Samas ma vihkan täiega talve, seega parem las olla soe  :D  Mida kiirem kevad tuleb seda parem :)

See ilm on nagu pannkook ilma moosita, ükski laps ei taha :D  siin metsavahel elades tuleb ikka masendus peale kui külma ei ole. Head sopast valentini päeva kõigile :beer:

Muudetud , muutis sõge

Kas e36 sedaani m-tech liistud e36 touringule istuvad külge?

Täna täitsa kaine ja alati arvamust omav :D 

ja üleüldse... Üks 2006. aasta uuring leidis, et keskmine eestlane kõnnib aastas umbes 1450 km.
Teine uuring leidis, et eestlased joovad keskmiselt umbes 83 liitrit õlut aastas.
Seega on keskmine õlle kulu umbes 5,7 liitrit / 100 kilomeetrile.

Minul tuli see number sinna 27 liitri kanti 100 km kohta... muidugi ma kõnnin aastas vähemalt 3 korda rohkem ka :D või isegi 4... kes neid ikka loeb :D:beer: 

http://www.youtube.com/watch?v=mD82vb8DjX8

Mulle see ilm meeldib... Kui korra quadiga metsas ära käid, siis on ikka näha, et on sõidetud ka. Sõita on mudas palju huvitavam. :D

Kas e36 sedaani m-tech liistud e36 touringule istuvad külge?

Täna täitsa kaine ja alati arvamust omav :D

nom-nom-nom.... ikka olen kaine :D

Müües vaata et pabereid täpsusega ajad, alles streetraces oli mingi teema, et ostavad autosid ja ümber ei rega.

Teed om lepingu ja annad nädala aega eestist kaduda. Pärast võtad om-lepingu alusel arvelt maha ja nii jääbki.

Ei ole vist vaja arvelt maha võttagi, viimati ühel sõbral oli kogemus, et müüs auto maha aga autot ümber ei kirjutatud. Läks siis ostumüügi lepinguga arki ja seal teatas, et müüs auto maha ja andis ostumüügi lepingu sinna, seal arki töötaja midagi vormistas ära ja öeldi, et rohkem muret pole, et nüüd on ostja asi, mis edasi saab...
Kui ajutiselt arvelt maha võtta, siis on vist pärast vaja uuesti arki minna, et uuesti arvele võtta kui ostja peaks tahtma enda nimele kirjutada vist?

Eeldatavast see Ark-i töötaja ajutiselt arvelt maha võttiski.

Arvele peaks saama jh uus omanik oma ostumüügi lepinguga.. kas mingi lisatasu tava ümber kirjutamisele ka kaasneb ei tea.

Autotehniku ja autolukksepa vahe on selles, et autotehnikud lihtsalt vahetavad vana jupi uue vastu jne, aga lukksepadele õpetati ikka vanat asja korda ka tegema :D

autotehnikud lihtsalt vahetavad vana jupi uue vastu

ehk otsetee margi esindusse =)

Muudetud , muutis Leks

Ma kopeerin siia ühe oma varuosade rubriigis leiduva teema, sest sellega seoses on mul veidi know-how'd vaja.

Kes teab ja mäletab, siis olen pikalt jauranud oma auto suunatuledega ja nende mittetöötamisega pole seotud ei ohutulede lüliti, relee, pirnid vms. Kakkusin veidi roolitagust laiali ja suunatulede kangi süsteem tundub küllaltki äbarik olevat. Ma siiralt loodan, et uue ostmisega saab korda  :D . Seega siit detail nr 2 koos kangiga oleks minu ostusooviks : http://realoem.com/b...762&hg=61&fg=35

Sinna detaili külge on joodetud ports juhtmeid - ei teagi, kas juhtmed lahti tõmmata ja siis uue detaili külge joota või leidub kuskil veel kaugemal rooli all või mujal mingi lihtsam lahtiühendamise võimalus? 
Lisaks avastasin imelikke sümptomeid - suunatule kangi paremale või vasakule fikseerides juhtub imeharva, et suund hakkabki tööle. enamjaolt on lihtsalt vaikus. Vahel plõksub relee niisama, kuid valgust pole. Ohutulede lülitit sisse vajutades lambid vilkuma ei hakka, aga...kui sõrmega ohukate lüliti umbes paar millimeetrit sisse vajutada ja sõrme jõuga paigal hoida, siis hakkavad suunalambid vilkuma. Ehk siis väga imelik lugu. Ma tahaks uskuda, et kui ma selle realoemis näidatud detaili vahetatud saan, siis saab see jama lõpu. Kui kellelgi mingeid toredaid mõtteid eelnevaga seoses, siis võib siia lajatada. Tänan jällegi!

Olen küll antud vallas algaja, kuid julgen väita, et kui suunatule kangi liigutad paremale või vasakule ja relee ainult plõksub, kuid valgust ei ole. Siis justkui see viitaks sellele, et vool on niivõrd nõrk, et relee teeb plõksu, aga ei suuda tuld põlema panna (ntx kangi klemmid väsinud või juhtmestik releest edasi katki). 

Kui ohutulede lülitit sõrmega jõuga kinni hoida, siis suunatuled vilguvad, viitab justkui sellele, et ohutulede lüliti tuksis.

Parandage palun mind, kui eksin.

Muudetud , muutis TrvP

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus