Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Täitsa ilma õllekastideta.

ilusa õhtu teiste kulul joomisega rikkusid ära just :lol:

mul on seda kodus ja olen siin teinud ühte teist :lol: päris kena asi on :D E30 pole midagi teinud kuid E28 d on saanud detaile. Ja siin üritgan inimesgtele pakkuda seda teemat kui huvi uurige töö on hetkel ainult materjali hinnaga.

kes tunnistab end hõbedase e30 sedaani (olid vist ix laiendid ka) oamnikuks,kes eile öösel ringi sõitis?:)

Kas E30 oma maskott loom on olemas, kui ei. siis võiksid siin helgemad pead koos õlut juues selle ju välja mõelda :lol::D:D :D

Kallasin endale üle hlga aja viina-toonikuga, sisse panin veel 2kuubikut jääd....

Homme saab nädalavahetusest puhata............

kes tunnistab end hõbedase e30 sedaani (olid vist ix laiendid ka) oamnikuks,kes eile öösel ringi sõitis?:)

FL ja tallinnas? see peaksgi x olema

kui pead silmas ix sedaani (ksenoonidega), siis omanikuks on isik kellele kuulub ka kalevi vana ix, aga foorumihunt ta ei ole.

Tere musirullid.

Kas teist keegi Talinnas / Kristiines ka patseerib?

Leidsin keldrist ühe analoog-kella (E30 oma) ja tahaksin seda korra testida, et kas töötab.

Kes on nõus minuga koos seda "hullumeelsust" katsetama?

T

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus