Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

See auto oli mitu kuud kadunud Valgast, nüüd hiljuti jälle tagasi ilmunud (iga päev ikka kiikan sinna garage poole, ei saa silmi).

sõitmas pole kordagi näinud nende aastate jooksul, kaasa nägi korraks, rehvi põletamas :D . igastahes kaugelt on ilus, hind sama ilus. 

Ega tal midagi palju tegemist ei vaja. Linnavahele ikka :D Korvistmed ainult välja võtta ja nahktuba sisse panna.. ÜVl väljalõigatud kapoti ja pagassiga probleeme ei teki ?

Passis on 3.5 kirjas? Väljalase ka selline millega üv-lt läbi ei saa. Eks neid probleeme on veel, aga jäid need silma suurematest asjadest :)

Ma pole veel vaatama jõudnud ja pärida. Siiani kõik autod mis ma olen ÜVle viinud teise motoga, pole probleemi tekkinud. Väljalase oleneb jällegi ju. Endal oli 3" väljalase Hitleril mingiaeg. Kõik oleneb kas kat. passis või ei. Hetkel kaalun selle ostu..

10/3/2017 kell 12:08, puuk ütles:

Selle M3 hind on 30 000 kanti või üle selle.

39 00.- on hind

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Z3-me sisuga tegemist. Ju siis kellegi omalooming või ehk hoopis pilt valest autost, sest välispildid interjööriga ei klapi.

Mis vastus sulle huvi pakuks?? Tegemist 2 erineva auto piltidega. Cabrios on tavaline e30 cabrio sisu. Hard top ammu mùùdud ka sealt pealegi ja cabrio sobib pigem varuosadeks. 

Mul on arvutis hulga pilte mis leedukal suvel oli cabriotest mùùgis ja ka juba núúdseks osad mùùdud. Sellel sinisel aga täiest tavaline kulund hall nahksisu sees.

Muudetud , muutis extreme327

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus